Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Какво е директория за статии

Тази зона в интернет – www.direktoriqzastatii.com, е една Отворена Директория за Статии.

От английски – Article Directory, този уеб сайт предоставя възможност на всеки да публикува авторска статия.

Директорията се нарича “Отворена”, защото всички могат да четат и публикуват и е за “статии”, защото това е съдържанието.

Специално внимание искам да обърна на термина “статия”, който идва от директен превод на “article”. С други думи, това е градивна единица текст. Думата статия не трябва да ви плаши. Не е нужно да сте “писател”, за да публикувате. Всеки текст, като оферта, въпрос, размишление, разказ, история, виц, новина, реклама или каквато и да е смислена поредица от символи на кирилица, се води за статия.

Иначе казано, ако имате нещо да питате или да кажете и можете да напишете над 200 думи по тази тема, то това е “статия” и ние ще я приемем, ако са спазени правилата за публикуване.

Насърчаваме всички посетители на Директорията да ни пишат с предложения за създаване на нови категории. Ако искате да пишете на определена тема, а няма такава категория – Пишете ни, за да го направим и да качите статията си в подходящ за това раздел.

Всеки може да извлече полза от употребата на Директорията с разнообразни цели. Интернет се основава на принципа на връзките и трафика. Като публикувате статия вие имате право да заложите до 3 линка и така ще осигурите допълнителен трафик към вашия сайт.

С други думи – можете да спомогнете вашия бизнес или сайт като напишете статия за него. Ако статията ви е интересна и е с много добро съдържание, други сайтове ще линкнат към сайта ви и така ще получите още повече трафик.

Вие сте автор на вашите статии и реално можете да имате всички облаги от тях. Имате възможност да бъдете анонимен или да се представяте с истинската ви самоличност и да развиете авторско портфолио.

Винаги ще създаваме нови категории, ако не намирате подходяща категория, изберете “други” и редакторът ще създаде нова категория.

Използвайки директорията има голям шанс да попаднете на статия, която изглежда неграмотно написана и/или нелогична. Не можем да гарантираме за качеството и истиността на текстовете, защото това не зависи от нас, а от авторите.

DirektoriqZaStatii.com е наистина “отворена” директория, но просто не ни стигна мястото в URL-то… Ако имате идеи за сайта – Пишете ни!

Comments are closed