Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Какви дамски рокли да изберете за стройно и високо тяло и тяло круша

03.22.2019 · Posted in Дрехи

Дилемата за дрехи, пододящи за стройни и слаби фигури и тези за дамите с тяло тип круша не е никак лесна игра що се отнася до изборът им. При наличието на толкова богат избор, Вие трябва да знаете на първо място с какво тяло разполагате, а след това как да го обличате, за да покажете това, което обичате и да скриете това което не!

Дамски рокли за стройни тела

Жените със слаби фигури се нуждаят от рокли, които отговарят на техните тела най- добре и демонстрират дълги крака и високо тяло с красива физика. Често тези дами купуват най-малкия размер, което е проблем, когато жената е не само слаба, но и висока и в крайна сметка те са много къси за нея.

За това най-добрия избор за тях е да купуват по-големи номера (например М) и след това да отидат на шивач, който леко да я стесни, което не е трудна задача. Избирайте прилепнали по тялото дрехи или такива, подчертаващи бюста и бедрата.

Дамски рокли за тяло тип Круша

За Вашето тяло и неговия силует: Типът на тялото круша е с по-големи бедра, които са по-едри в сравнение с много малката талия и обикновено малките гърди в горната част на тялото. Най-доброто качество на този тип тяло (което е едно от най-често срещаните) е изразената талия, за това не бива да забравяте да я показвате. За да се прикрие недостатъка – едрите бедра има много начини, с които оптически да излъжете очите на околните.

Идеални за Вашето тяло: Когато трябва да се облече тяло тип круша трябва да се цели добавяне на обем на горната част на тялото (която е по-малка от долната), трябва да се подчертае Вашата малка талия и де-подчертае долната част на тялото, за да се създаде балансирано тяло, целта е пясъчен часовник.

Имайте предвид, че ако изберете такава рокля, която е впита около бедрата, най-вероятно ще трябва да отидете на шивач, който да промени кройката и размера на талията и бюста, защото ще трябва да ги намали.

Какво да избягвате: Супер къси дамски поли, както и такива с много обемна долна част и много впити около бедрата.

Какво да търсите: Подчертаващи естествената Ви талията, V-образните деколтета са също много добър избор за Вас, изборът на горнище без презрамки и допълнителни елементи около бюста балансират фигурата.

ИзточникVmZona – рокли и туники онлайн

Leave a Reply