Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

USP Labs OxyELITE Pro

05.10.2014 · Posted in Други

Хап със супер изгарящ мазнините ефект – OxyELITE Pro

Ако търсите хапче, което да изгори мазнините без никакви компромиси тогава вперете погледи в супер продукта на USP Labs OxyELITE Pro 90 Caps. Един истински антиоксидант използван от множество бодибилдъри както у нас, така и в целия свят.

В случай, че искате добър фет бърнър то тогава вземете OxyELITE Pro с патентована формула. Той няма за цел да действа като хапче за отслабване а по-скоро като медикамент, който подчертава вашата красива мускулатура. Не пропускайте да се запознаете отблизо с продукта и няма да съжалявате.

Благодарение на употребеното съединение спомагащо за намаляване ефекта на Алфа-2 рецепторите, можем да заявим, че това ни дава предимството да изгорим мазнините ни със скорострелна бързина, а какво по-хубаво от това.

Ако се вгледате в съдържанието на продукта ще видите растенията Bacopa monnieri и Cirsium Oligophyllum, които допълнително ще спомогнат за добрия ефект върху вашата физика и в частност мускулатура. Не трябва да забравяме и кофеинът, който в случая ефективността на определени агенти съдържани във формулата на OxyELITE Pro. Както знаем именно кофеинът може да ни придаде енергия и бодрост като в съчетание с някои съставки той може да се окаже добър партньор на трениращите.

Какъв е начинът на употреба:

Вземете една-две капсули преди да закусите. По лична преценка могат да се приемат и още 1/2 капсули на празен стомах при диапазон от шест до осем часа по-късно. Препоръчваме следната конфигурация. Вземете една капсула сутрин и една следобед. Не използвайте продукта повече от осем седмици, а периода на почивка е минимум четири седмици. Не приемайте повече от 4 капсули за едно денонощие.

Това са най-общите съвети при употребата на OxyELITE Pro 90. Надяваме се, че ще харесате този продукт и ще го използвате най-рационално. Желаем ви успех и всичко добро.

Leave a Reply