Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Любимото ви радио вече и по интернет

Днес можете да слушате любимата си радиостанция не само в колата или на уредбата вкъщи, ами и по интернет. За целта е нужно да намерите уебсайт за онлайн радио, откъдето да стартирате програми като Витоша, Веселина, Фреш, Радио Сити и други.

В мрежата има десетки сайтове, които ви дават достъп до онлайн радио. За да намерите качествен такъв обаче, ще трябва да потърсите внимателно. За съжаление много често колегите уебмастъри слагат цял куп реклами или ви карат да теглите софтуер, за да може да пуснете някоя от гореизброените станции.

 

И понеже искаме да се забавлявате без какви да е пречки, направихме портала OnlineRadioBg, който предлагаме да посетите днес. В него вие избирате най-добрите български и чужди радиа, без да е необходимо да се регистрирате, да гледате рекламни материали или да купувате нещо.

 

Веднага щом кликнете върху логото на някоя станция, ще чуете песни или гласа на водещия. Няма нужда да инсталирате допълнително програми, тъй като сайта ни работи със стандартния Windows Media Player, а ако случайно имате някакъв проблем с активацията на честотите ние ще окажем първа помощ.

 

В случай, че искате да разберете що е то онлайн радио и има ли почва у нас може да пробвате да слуаште радио от slushalnik.com и да разнообразете деня си с десетки национални и регионални станции. Със сигурност ще харесате многото ни и различни предложения за музика от всеки жанр, новини, спорт и други интересни събития.

 

На ваше разположение имате джаз, поп, рок, фолк и класически честоти, за които не ви трябват антени, софтуер и нищо освен компютър и интернет. И докато преди слушахте радио само по стария приемник, днес компютъра се превръща в един мощен източник на родни и световни радиа.

 

Хубавото на онлайн радиото, е че се хваща буквално навсякъде където има интернет. Така вие може да активирате Вероника, Energy, Сигнал+ или друга радиостанция дори да се намирате в чужбина. Надяваме се да се забавлявате качествено в нашия сайт.

Leave a Reply