Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Бои за коса Палете

10.18.2013 · Posted in Красота

Палете е марка бои за коса с над 40 години опит на световния пазар. Хиляди жени от 45 държави предпочитат продуктите на тази верига, тъй като те предлагат дълготраен ефект, надеждно покритие, модерни цветове, отговарящи на всякакви потребности.

Продукти бои за коса

Палете предлага перманентни бои  за коса, както и полутрайни такива, с по-щадящ ефект или съдържащи натурални багрила. Клиентите имат възможността да се възползват от иновативни формули предлагащи допълнителен блясък и грижа за косата. Налични са бои за коси, специално предназначени за покритие на сиви коси. Много жени предпочитат безамонячните продукти, които щадят структурата на косъма и предпазват скалпа на главата. За младите и по-екстравагантни клиентки се предлагат бои за коси с интензивни и алтернативни цветове.

Специалистите на Schwarzkopf са тези, които работят с марката Палете, като постигат значителен напредък в изработката, качеството и изследванията на бои за коса.

Системата 1-2-3

Палете предлага системата 1-2-3, която характеризира трайността на боите за коса.

–          Ниво 1 – това са временни бои за коса, които се премахват след няколко измивания.

–          Ниво 2 – това са полудълготрайни бои за коса, които издържат до 28 измивания на косата.

–          Ниво 3 –  отговаря на дълготрайните бои за коса, които са перманентни и остават до израстване на косъма.

Боядисване на корени и студено къдрене

Бои за коса от трето ниво са перманентни, затова е необходимо да повторите боядисването, когато корените на косата се покажат. След като съставките на боята се смесят както е описано в листовката, полученото се нанася с четка върху корените на косата. Разделяйте косата на път, за да избегнете необработени части. Боите за коса престояват от 20 до 30 минути върху корена, след това се нанася и останалата част от сместа по дължината на косъма. Оставя се да подейства още десетина минути.

От Палете съветват да не използвате бои за коса в периода от две до три седмици след студено къдрене, тъй като рискувате да нарушите структурата на косата. Някои видове бои за коса на Палете не се препоръчват за коса третирана със студено къдрене.

Leave a Reply