Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Необходим ли ни е домоуправител

10.17.2012 · Posted in Други

Все по-често чуваме да се говори за услугата „ професионален домоуправител” и съвсем естествено този въпрос вълнува почти всички хора, които живеят в блокове и кооперации и изпитват на гърба си неприятностите от неуредици, не добра поддръжка на общите части, лоша събираемост на задължителните входни такси за разходи  и т. н.

Когато се окаже, че не можете да намерите сериозен човек, който да изпълнява задълженията по поддържане на входа и общите части на вашата кооперация, можете да се обърнете към фирма, предлагаща домоуправител от Мезон България.

Самата услуга представлява преди всичко полагане на усиля за поддържането на общите части в даден блок и комуникиране с кооперативните собственици. Задълженията на домоуправител от Мезон България са да се грижи за почистване и поддържане на входа, обезпечаване на ремонти и връзка с фирми, които да се наемат в случай на необходимост при ремонт или профилактика на сградния фонд.

Наред с тези задължения, вашият домоуправител от Мезон България ще стопанисва поверените му площи, ще следи за изправността на ел. инсталацията  и ще извършва събиране на такси за заплащане на комуналните услуги. Той ще следи  и за това дали се спазва Правилника за вътрешния ред, който се съставя от собствениците на сградата на общо събрание.

Leave a Reply