Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Онлайн радио забавления за млади и стари

В днешни дни все повече хора слушат онлайн радио. Между тях има представители на всички възрастови групи от деца до пенсионери. Удобството да работиш на компютъра и редом с това да чуваш любимото ти радио от тонколоните е предпочитано от стотици хиляди интернет потребители у нас и милиони по целия свят.

Ще се изненадате ако потърсите онлайн радио в мрежата. Има цял куп сайтове и още толкова станции, които да пуснете. Разбира се сред всички тях са родните Veselina, БГ Радио, Хоризонт, Фреш, Дарик Радио и тъй нататък също предложени на ваше височество потребителя.

Ако вие не сте слушали онлайн радио но искате да пробвате тази възможност то съвета ни към вас е да посетите някой богат на радиостанции сайт. По този начин ще имате разнообразие и ще пуснете няколко вида радиа за да се насладите на различна музика и развлекателни предавания. В случай, че желаете да слушате чуждо онлайн радио потърсете в търсачките чрез думата online radio+ избрана от вас държава.

Пускането на станциите по интернет е добра идея за всички, които обичат да работят и редом с това да слушат някоя фонова песничка или новините по радиото. Българите, които работят в офиса също ще останат доволни от интернет радиото защото могат да хванат поредната футболна драма на работното си място без шефа да заподозре.

Слушането на онлайн радио става чрез софтуер за пускане на музика или с вградените в сайтовете player-и. Ако нямате програма за музика то повечето уеб страници предлагащи радио в мрежата ще ви дадът опцията да си изтеглите от тях.

Бъдещето е пред вас и то в невероятните възможности, които мрежата Интернет ни предоставя. Гледането на най-интересни филми и сериали, слушането на онлайн радио и още куп мултимедийни възможности преобърнаха представите за медия на милиони по целия свят. Забавлявайте се на воля.

Leave a Reply