Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/intoarch/public_html/direktoriqzastatii.com/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
„Море в Гърция 2012” – албум със снимки

Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

„Море в Гърция 2012” – албум със снимки

04.23.2012 · Posted in Почивки

Ако някой отвори папките със снимки на компютъра ви, ще види наредени един под друг албумите „Море в Гърция 2010”, „Море в Гърция 2011” и една празна, но вече приготвена папка – „Море в Гърция 2012”.

Вие просто обожавате да ходите на почивка в Гърция. 2012 няма как да направите изключение, независимо от обстановката в южната ни съседка. Дори си мислите, че сега туристическият сезон ще бъде още по-важен за гърците и от там качеството на услугите ще бъде още по-добро.

Тази година искате в албума ви „Море в Гърция 2012” да има снимки от повече непознати места. Затова сте решили да обикаляте с кола без да спирате за дълго на определено място и без да правите предварителни резервации на хотели и квартири. Идеята ви е страхотна. Гърция е страна с богата история и можете да съчетаете примамливите плажове, плуването и мързелуването с посещение на културни и исторически забележителности, за които сте чели някога в учебниците по история и литература.

Добре е все пак да метнете спалните си чували и една палатка в колата, а също и да си вземете карта, на която са отбелязани къмпингите по пътя ви. Дори в хотелите да няма място в най-близкия къмпинг със сигурност ще могат да сместят поне още една палатка.

Имате и още планове за снимки, с които да попълните албума си „Море в Гърция 2012”. Искате да излезете в морето с някой стар рибар, а също и да отидете с ферибота до близките турски острови.

Това също е възможно. Стигате до първото рибарско село по пътя и намирате истински рибар, който всяка сутрин излиза с лодката си в морето, за да лови рибата, която ще похапвате на вечеря. Ако го помолите, той най-вероятно ще се съгласи да ви вземе в лодката си. Само не забравяйте фотоапарата в колата.

Направете списък с всички неща, които искате да направите през това лято. И снимайте, снимайте, снимайте. Защото всяка снимка ви помага да се върнете към лятото и да го задържите по-дълго при себе си.

Leave a Reply