Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Предимството от поръчка на цветя в Интернет

Цветята са най-честият и най-обичан подарък – с повод или без повод всички ние сияем от щастие, когато получим красив букет от пролетни цветя или романтичен жест под формата на красиво аранжирани червени рози.

Но не винаги намираме време да отидем до кварталния магазин за цветя или пък до най-близкия пазар. В такива случай на помощ идват цветарските магазини в интернет. Предимствата и недостатъците на поръчката на цветя в интернет ни разкриват флористите от Е-ЦВЕТЕ ООД :

1. Време – пестите време, а то е най-важното. В забързаното ни ежедневие понякога не ни остава време да ходим из магазини или бутици, а понякога просто забравяме и се сещаме в последния момент. При нуждата от посещение на бутик губите няколко часа, докато в интернет поръчката на букет или цветя става за по-малко от 7-8 минути.

2. Пари – колкото и да не ни се вярва пазаруването в интернет е доста по-изгодно от реалния шопинг – дори и за цветята 🙂 Магазините в интернет нямат наем, нямат брак и могат да си позволят цени, далеч по-ниски, отколкото в реалните магазини – разбира се, това не е задължително условие и не всеки го спазва, но ако трябва да се подхожда справедливо и честно към потребителите това е правилния модел на работа в интернет

3. Разнообразие – витрините на онлайн магазините са неограничени – на тях магазинът за цветя може да изложи дестеки продукти – различни букети, различни композиции, подаръчни кошници и какво ли още не.

4. Професионализъм  – за да достигне един магазин почетно място в интернет класациите, той се нуждае преди всичко от екип от професионалисти и умения за работа в дадената сфера – така Вие може да бъдете убедени в коректността на магазина и неговите служители. Допълнителен плюс е постоянната връзка с оперативен център за обслужване на клиенти, посредством чат, мейл или телефонна линия, какъвто се предлага от големите магазини.

5. Ефект от подаръка – представете си следния случай – сутрин след закуска пожелавате успешен ден на любимия човек и час след това той е изненадан от красив букет , който го очаква на работното му място 🙂 Да, това е възможно чрез доставката на цветя и доставката на букети, предлагана от онлайн магазините.

6. Сигурност и недоверие – за добро или за лошо, онлайн търговията в България все още е много назад в световните класации – българинът с право изпитва недоверие към продажбата на цветя и подаръци в интернет – в единия случай страхът е продиктуван от неправомерното използване на неговите лични и банкови данни, а в другият  – от недоверие, че това, което е поръчал няма да изглежда по същия начин.

Има още предимства и недостатъци , които можем да изброим относно търговията с цветя и букети, но смятаме, че това са основните и те стигат, за да направите първата крачка. На Вас ние пожелаваме повече доверие и в случай на недоволство, упоритост в отстояване на Вашите права като клиенти , а на нас и нашите колеги повече лоялност и професионализъм в умението да Ви правим щастливи и усмихнати 🙂

Leave a Reply