Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Климатици – едно икономично решение

04.20.2012 · Posted in Други, Полезно

Омръзна ли ви от потресаващите сметки за ток, които „добрите” енергоразпределителни дружества в лицето на Чез, Еон и ЕйВиЕн ви пращат всеки месец? А омръзна ли ви сметките ви за парно да са четирицифрени? Решение разбира се има – покупка на климатици, които да се справят успешно във всяка ситуация и всяко време, за да допринесат за общия комфорт на вашето семейство и близки.

Днес използването на климатици е най-логичното решение, към което се обръща изстрадалото българско домакинство, което е принудено да преживява криза след криза от началото на прехода у нас. Всяка година цените на електроенергията се повишават в значителна степен и то без логично обяснение от страна на политиците. Въвеждането на безумни такси като „Достъп”, „Пренос” и т.н. допълнително принудиха българина да търси алтернативи за редуциране на сметките си за ток. За топлофикация дори няма да споменаваме, тъй като нещата и там не са розови.

Макар много хора преди 10-15 години да считаха климатиците за кич, то днес, те са надежден и изключително икономичен инструмент за осигуряването на постоянен климат и комфорт във всеки дом, вила, хотел, офис, административна сграда. Модерните инверторни климатици буквално преобърнаха света в тази насока, като чрез иновационните си компресори съумяват да намалят в огромна степен сметките ни в края на всеки месец, без значение дали е лято или зима.

Да, добрите климатици са скъпи, но те притежават редица преимущества, които ги определят не като разход, а като инвестиция в бъдещето. Благодарение на интегрираните технологии те са с удължен експлоатационен живот, значително понижени нива на шум, стилен дизайн, пречистващи въздуха филтри и отлични коефициенти, когато говорим за съотношението консумирана – отдавана енергия.

Избирайки инверторни климатици вие вземате нещата в свои ръце. Не позволявате най-големия разход на вашето домакинство да бъдат комуналните разходи и успешно имате шанса да пренасочите всички тези средства към нещо далеч по-приятно и полезно за всички, като например една добра почивка.

Leave a Reply