Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Какво трябва да знаем, когато купуваме евтини самолетни билети

04.23.2012 · Posted in Туризъм

Търсенето и купуването на евтини самолетни билети прилича на лов с хрътки. Трябва да имате нюх, търпение, повишено внимание и концентрация, бързи рефлекси и упоритост.

Когато най-накрая ги намерите, трябва да имате предвид няколко неща, за да не се окажете неприятно изненадани при плащането.

 

Важно е да действате бързо. Днес сте проверили цената и това наистина са най-евтините самолетни билети, които някога сте виждали. Утре вече може да не е така. Ако интересът към местата за този полет е голям, те или ще свършат или цената им ще се е покачила значително. Не мислете дълго. Понякога може да се окаже, че в рамките на няколко часа вашите евтини самолетни билети вече не са на толкова изгодна цена.

 

Проверявайте летищата, на които ще кацнете. Проверявайте ги внимателно. Може да се окаже, че ще се приземите на доста километри разстояние от града, който ви трябва. Затова и авиокомпанията предлага толкова евтини самолетни билети. Това не е чак такава беда. Някъде на сайта на летището трябва да са изредени опциите за придвижване. Обикновено има автобуси, метро или друг тип железница, с които да стигнете и да не ви се налага да плащате луди пари. Просто е важно да сте подготвени предварително.

 

Четете дребния шрифт. Не пропускайте нито едно от условията за пътуване на авиокомпанията. Разучете всичко, за да не се окаже, че вашите евтини самолетни билети всъщност са натоварени с такси и доплащания, които ги превръщат в скъпо удоволстиве.

 

Правете онлайн резервации. Така си спестявате таксата обслужване. Не се притеснявайте, че може да объркате нещо. Ако всичко е наред, ще получите потвърждение на имейла си.

 

Проверявайте за допълнителни намаления. Някои от лоу кост авиокомпаниите предлагат намаления на и без това евтините самолетни билети в определени дни от седмицата. Можете да се възползвате от тях. Проверете също дали компанията, с която ще пътувате, не предлага младежки самолетни билети и при какви условия.

Трябва само два-три пъти да си купите евтини полети от една и съща авиокомпания, за да свикнете да следите намаленията й и да се ориентирате кога предлага нови изгодни оферти, т. е. да развиете нюха си. След това ловът ви винаги ще е успешен.

Leave a Reply