Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Четирите нюанса при доставка на букети и какво символизират те

03.06.2012 · Posted in Услуги

Още от зората на времето хората са били омагьосани от красотата която цветята притежават. Затова те са обикаляли земята и са търсили различните видове, които са пренасяли и са се опитвали да ги култивират в домовете си. Тези прелестни създания на природата носят хармония, щастие, невинност, обожание, възхищение и много други чувства, които думите не са способни да изкажат. Всеки цвят си има своя символика и затова при поръчка за доставка на цветя ние трябва да се съобразяваме с това, за да можем да изкажем правилно нашите чувства.

Но какво означават цветовете?

Червеното е цвета на истинската енергия, която извира от цветята. Огромното разнообразие от нюанси на този цвят могат да помогнат за изразяването на всеки един детайл от това, което искаме да покажем. Тъмно червеното например е израз на огнена страст, на силна изгаряща любов. Като цяло обаче всички нюанси на червеното могат да се разгледат като начин за описване на връзката между двама души.

Бялото е цвят, който показва чувството на спокойствие и невинност. Той се използва при доставка на букети, с които искаме да изразим обожанието си към някого и е подходящ както за посрещане на бебе, така и за сватбената церемония.

Лилавият цвят със сигурност се свързва с кралските особи и точно това е причината да избираме цветя в такъв цвят, когато искаме да отбележим постиженията на нашите близки – дипломиране, започване на нов бизнес или напредък в кариерата не могат да минат без букет с красиви лилави цветя.

Златистите цветя са подходящи за израз на гостоприемство или приятелство. Такъв тип цветя са подходящи и за изпращане от децата за техните майки.

Leave a Reply