Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Добри страни на сглобяемите къщи

01.20.2012 · Posted in Имоти

Засилен качествен контрол
Друго от предимствата на този тип къщи е, че те преминават не през една, а през три проверки за качество по време на изграждането и сглобяването им. Всеки един от модулите преминава пълна инспекция преди да се изнесе от производствената линия. Следва нова проверка на качеството от друг, независим, инспектор, преди да бъде превозен до площта за асемблиране. Накрая, напълно готовата къща се изпитва от държавния строителен контрол.

Друг плюс, определящ по-ниска стойност на сглобяемите постойки е ходът на построяване на отделните модули във фабриката – почти лишен от излишъци и отпадъци, твърде обичайни за традиционното строителство. Ето пример – забелязвали сте дървените талпи употребявани за кофражи по строежите, парчета плоскости от външна облицовка и натрушени стъкла. Това е включено в цената и се заплаща от клиента.

Тъй като модулите за модулни сгради се произвеждат на поточна линия, отделните елементи са прецизно оразмерени, с минимален отпадъчен материал. Високо ефективните методи на производство са голямо предимство при определянето на окончателната цена на този тип постройки.

Сред многото предимства на тия сгради е времето за издигане – обикновено от три месеца до половин година. Това съответно намалява разходите за работна ръка многократно и рязко смъква цената на крайния продукт – новото ви жилище. Модулни къщи се създават изцяло в заводи. По този начин огромна част от процеса се роботизира и осъществява на производствени линии, намалява се ръчния труд и съответно стойността на окончателния продукт.

Бърз строеж – кратки срокове
Когато модулите на сглобяемите къщи се транспортират на площадката за асемблиране, те са във вид с вече монтирани водоснабдителна, електро и канал за отпадъчни води. Освен това стъклопакетите, вратите и дори обзавеждането са предварително подготвени в завода, както и всички довършителни дейности – стени, под, тавани. Единствено е необходимо да имате предварително излята бетонна основа на мястото. Асемблирането може да бъде свършено от малоброен екип за кратко време. Не трябва в къщата ви да идват поетапно всякакви майстори, да чупите нерви и пари покрай тях. Простата и лесна инсталация е друго добро качество на този тип модулни постройки.

Евтини, изграждани в кратки периоди и тройно проверявани за качествено изпълнение – сглобяемите постройки притежават редица качества пред стандартните сгради.

Leave a Reply