Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Парфюми Armani Mania – свеж и пленяващ аромат

12.12.2011 · Posted in Красота, Магазини

Наближават празници и вие не знаете какво да подарите на вашата половинка. Няма страшно жените винаги най-много са се радвали на малките подаръци, но от сърце. Колкото и банален да бъде този подарък, в действителност парфюмите и цветята никога няма да омръзнат на една жена. За това изберете парфюм, с които искате да запомните половинката си.

Един от най-популярните и харесвани парфюми е Armani Mania за жени. Пуснат на пазара през 2004 г. той бързо става един от най-предпочитаните женски аромати. Уханието му се характеризира със следните нотки:

    • Връхни нотки – касис, зелена мандарина, портокал, марокански дафинов лист и розов пипер
    • Сърдечните нотки – ирис, магнолия, момина сълза и божур
    • Базови нотки на бръшлян, кедър, мускус, ванилия, бяло сандалово дърво

Това е аромат, които трайно ще се запечата в съзнанието ви, за това ако искате винаги когато усетите уханието му да го свързвате с вашата половинка подарете й го. Тя ще остане очарована от него.

Нотките в този дамски парфюм, които на мен лично ми направиха най-силно впечатление са цитрусовите ухания на мандарина и леко пикантния сексапил на розов пипер. А комбинацията на мускус и ванилия в базовите нотки карат мъжкото либидо да подскача.

Това е един от малкото уникални парфюми със свежо и женствено ухание, създаден за жени, които обичат да съблазнят.

Leave a Reply