Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Counter-Strike 1.6 servers

PhenomSquad са Counter-Strike сървъри.

Ние ви предлагаме сървъри с отлична поддръжка и качествен хостинг (Phenom x6 и 100mb/s)
Последни модове и платформи, 24/7-ов контрол.
Ние ви гарантираме абсолютно качество и надеждна игра без лаг и хакери!
CS сървърите разполагат със сайт/смс услуги/форум и онлайн чат!

Статус в реално време на сървърите ни:CS PhenomSquad са верига от Counter-Strike 1.6 сървъри.

 

› Сървърите поддържат протоколи- 47 и 48, също така всеки, който е закупил оригиналната игра (Steam) може да влиза и да играе.

› Хоствани на 4 ядрена машина и 100 МБИТ връзка – перфектни сървъри.

› В cs сървърите ни е забранено ползването на: хакове, скриптове, бъгове, плуване по картите и т.н. При хващането на човек нарушаващ правилата следва директен бан.

От 26 март 2011г. влиза в сила CSfiles.Info anticheat система във всички наши сървъри на CS 1.6, благодарение на античийт системата, cs сървърите ни ще са още повече защитени от хакери и злонамерени играчи!

Всички наши CS сървъри се хостват под Linux операционна система и по-точно Linux Debian 6.0.1 x64.
Сървърите имат за цел да предоставят най-доброто на своите играчи, абсолютно чиста и качествена игра без излишни “притурки” и нарушаващи играта “екстри.

Сървърите използват AMX Mod X за модификация, благодарение на него се задвижват всички наши класации, права на администратори, услуги, модификации на геймплея и прочие.

Всеки човек от нашият екип се стреми всичко да протича по правилата определени от нас, всеки участник в екипа има достатъчно опит в сферата на играта (стаж игра и опит) за да е в него!

Надяваме се нашите cs сървъри да ви харесат.
CS 1.6 servers - Bulgarian Dedicated Servers

Коментар на редактора:

Наистина добре организиран сайт, форум с много хора и теми – активно cs общество. Сървърите им са добри, а също така хостват сървъри на доста модове, за които няма как да не бъда впечaтлен. Като бивш defrager още повече ме радва, че имат статистики за сървърите и най-вече, че имат и джъмп cs сървъри, на които всеки може да си скача и да покаже скил. Други модове са Zombie plague, knife melee, HNS, AWP battle и много други. Също така може да рекламирате на сайта им чрез смс. Ако играете или гледате cs задължително трябва да ги разгледате.

Leave a Reply