Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Достатъчно е да разполагате с Интернет за да слушате радио онлайн

За да бъдете на УКВ FM честоти не са нужни обемисти, записващи устройства като някогашните касетофони и радиоприемници с каквито е било необходимо да разполагаме за да слушаме радио.

Днес, е достатъчно само да имате достъп до Интернет за да получите един безкраен свят на музика в пространството на онлайн радио. Вече няма ограничения в обхвата на FM вълните във вашия град както някога преди. Сега имате възможност да слушате радиостанции от цял ?свят, без значение в коя точка на света се намирате. Можете да се насладите на различни стилове музика по всяко време и навсякъде. Достатъчно е да разполагате с Интернет,  инсталиран плеър, който да поддържа формат OGG Vorbis и да използвате последните версии на уеб браузърите. Да се сдобиете с плеър е лесно и безплатно, трябва само да изтеглите от Интернет Foobar2000, Winamp, RadLight или друг вид плеър.

Онлайн радиото ви предоставя възможност да слушате музиката която обичате когато сте на почивка, на работа, а дори и по време на пътешествие. Вече не е задължително да се намирате в заведение, клуб или у дома за да чувате любимата си музика или радиостанция на живо. Радио по Интернет привлича все повече популярност в последните няколко години, а напоследък се разпространява и тенденцията за слушане на онлайн радио от мобилни апарати. Интересното е, че стриймът /streaming/ на радио през интернет към мобилни апарати се превръща в удобен вариант, както стриймът /streaming/ по Интернет към компютрите на слушателите. С две думи в епохата на интернета може да се слуша радио през Интернет при наличие на компютър или мобилен апарат.

Радиото през интеренет ви предлага най-широк спектър от канали, запълнени с програми от най-различни информационни и музикални жанрове. Именно тази масмедия е най лесна и удобна за предоствяне на информация за събитията от деня в културния и политически живот от България и света.
С радио онлайн вие имате шанса не само да чувате своите любими песни и да се разтоварвате в сивотата на делничните дни, но и да бъдете винаги информирани навсякъде където и да се намирате и по всяко време на денонощието. Приятно слушане!

2 Responses to “Достатъчно е да разполагате с Интернет за да слушате радио онлайн”

  1. Откакто имам интернет нито гледам телевизия нито слушам радио, освен в интернет 🙂

  2. Абсолютно същият случай съм и аз само сменям радиата като ми омръзне. Кеф ти новини кеф ти музика има не е като да няма

Leave a Reply