Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Футболни фенове

В днешни дни, футболът е една от основните теми, която вълнува мъжете, а все повече и жените. Почти всеки привърженик на футбола, си има любим отбор. За тези запалянковци, които са преживявали радостта от победата на своя отбор, като собствена, за тези които са плакали на стадиона или пред телевизора, заедно със своите отбори, за тях имаме страхотни предложения за подаръци:

Дигитална карикатура за футболни фенове

Дигиталната карикатура е страхотен подарък, който остава ярък и незабравим спомен. Представяме Ви, вече готови дизайни, но карикатурите от HariDesign, могат да бъдат изработвани изцяло по Ваша идея, за целта е нужно да ни изпратите снимка на лицето, което искате да бъде изобразено и да опишете вашата идея, може да го направите от тук

HariDesign

Футболни или карикатурни чаши

Почти всяка футболна среща, върви ръка за ръка с една студена чаша бира. Допълни емоцията и радостта с футболна чаша на любимият ти отбор или персонализирана чаша с карикатурна рисунка и надпис. Може да разгледате всички дизайни на нашите чаши от тук, а ако Вашият отбор липсва или имате креативна идея различна от нашата, може да я споделите в полето “допълнителна информация”, (което ще намерите във всеки продукт) и ние ще я реализираме.

Персонализирана грамота футболен фен №1

Направете Вашия любим/любима, част от любимият му отбор, като го облечете в любимият му футболен екип. Предлагаме Ви незабравим подарък в стилна рамка с Ваша снимка и пожелание – Футболен фен №1

Leave a Reply