Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Екскурзии и турове от Приморско – разнообразието на вашата почивка

08.18.2022 · Posted in Туризъм

Да разнообразиш престоя си на плажа в Приморско не е недостъпно, а напротив. Ако разгледате предложенията на агенцията ще установите че може да си разнообразите ваканцията с много нови и уникални впечатления на минимална цена. Да си подариш екскурзии от Приморско е напълно достъпно и развлекателно. Само два часа е продължителността на екскурзията до Бегликташ – древното светилище с монолитни камъни, което се намира на хребета на странжда планина над Приморско. Тази забележителност не е за пропускане през почивката ви като гост на града и неговите плаж, слънце и море. Можете да стигнете до там с организиран транспорт вместо да отидете с вашата кола и да търсите място за паркиране.

Друга свежа дестинация е близкото село Ясна поляна с единствения в България музей на Великия руски класик Лев Толстой. Ще научите цялата история от наместника на музея. Освен това там са изложени и стари вещи и оръдия на труда които ще ви отведат в духа на старото Българско село и неговия поминък. Ще имате възможност при желание да отседнете в местното китно заведение за обяд и да вкусите Българска кухня на изключително достъпни цени.

Туровете с лодка или яхта по бреговете на Приморско ще ви освежи и препълни очите ви с прекрасни гледки на природата плаж, море и скалисти брегове. Защо не и да преспите на Яхта – неповторимо преживяване над вълните на морето със събуждане с изгрева над морския хоризонт.

Екскурзия до стария град на Созопол, за тези които не са го посещавали или до Бургас с неговите атракции като пясъчните фигури в морската градина, остров Св Анастасия и руините на Аква Калиде

Друга очарователна дестинация е екскурзията до замъка и аква парка в Равадиново. Там ще откриете рицарски доспехи, тронове, фантастичен интериор и екстериор направен с вкус и отвеждащ Ви в света на старата рицарска епоха с нейния бит и култура

Leave a Reply