Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Кражбите се избягват само с въвеждане на нови технологии

04.01.2020 · Posted in Туризъм

Всички ние, изграждайки своя дом, желаем той да остане неприкосновен. Но с годините проблемът с ограбените домове остава нерешен. Всички механични методи за заключване, които най-често ползваме не решават проблема, това е извесно дори и на малките деца. Но въпреки това, с усърдие за лично успокоение, завъртаме ключа в ключалката с надежда да спаси личното ни пространство. Уви, реално това е наша фантазия, а не препятствие пред крадците. Затова, в търсене на решение, идват новите технологии.

Резето е система за заключване, при която се използва приложение на телефона. Така се избягва достъпът до ключалка и се осигурява сигурност за дома и офиса. Самата система заключва вратата чрез механичен дроболт със сила на издържливост при натиск до 1000 кг, което гарантира стабилност на входната врата при опит за разбиване. Когато вратата е прекалено неустойчива, вместо да се сменя с нова, то чрез монтиране на 2 или 3 механизма проблемът е решен.
Системата Резето е снабдена с UPS допълнително захранване, което осигурява до 24 часа работа, според това колко заключващи механизма са монтирани.
Системата се монтира на врати без изменение на предишните заключващи механизми и при условие, че няма видими части изненадва вандалите на дома, които дори да преодолеят ключалките, вратата пак не се отваря.
Така системата Резето дава на собственика максимална сигурност на цена колкото един патрон за брава със средна сложност.
След поставяне на системата монтажниците активират приложението и собственикът създава акаунт, на който поставя 10-12 символна парола, която само той и близките му имат в телефоните си. Това гарантира невъзможност за достъп на външни лица

http://rezeto.eu

Leave a Reply