Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да привлечем вниманието на посетителите и да ги задържим в сайта Ви?

04.01.2020 · Posted in Туризъм

Днес почти всички имат сайт. Като започнем от персонален блог и стигнем до онлайн магазин, в който се предлага продукцията, или услугите, с които се занимавате.

Нещо много важно, което бива пренебрегвано е именно това, как да задържите посетителите в сайта си?

Технически, броят напуснали вашият сайт се нарича Bounce Rate. Ако следите приложения за следене на този параметър, то ще придобиете представа какъв е процентът на посетили за първи път Вашият сайт, и напуснали го веднага след това.

Естествено, ние – SEO експертите имаме няколко важни цели, като една от основните е да изследваме потребителското поведение и да направим така, че да го задържим.

За тази цел са необходими няколко важни неща, които да направите, а именно:

  1. Сайтът Ви да е полезен за аудиторията.
  2. Структурата на сайта да е направена така, че да има опция читателя да получи допълнителна информация, естествено – тематична на настоящата, която чете.
  3. Качественото съдържание днес е от ключово значение.
  4. Изображенията и видео елементите – също са много важни, ако те привлекат вниманието, то читателят ще Ви посети отново и ще прекара повече време на сайта Ви.
  5. Активност в социалните мрежи
  6. Доверие – а то се създава с много и упорит труд.

Естествено, има и много други техники, но сега няма да ги споделяме, повече можете да откриете на официалната ни страница, която е www.w-seo.com

Що се отнася до съдържанието, има един съвет: по-малко преструвки и преувеличение, по-конкретна информация и чисти факти.Субективни оценки, фалшива наслада, еуфория – всичко това дразни потребителя, когато е зает с избора на продукт.

Бъдете коректни с цитателите си и те ще се отблагодарят! Уважавайте всеки потребител.

Leave a Reply