Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Как да изберем удобна и подходяща за лятото риза

05.27.2019 · Posted in Дрехи

Със сигурност всеки един уважаващ себе си мъж някога е носил риза. Още по-сигурно е, че доста често изборът на лятна риза се оказва сложно решение дори за най-непретенциозните представители на силния пол. За да си харесаме ежедневна риза, която да носим през горещините, не е нужно само да влезем в първия срещнат магазин и да си купим първия артикул, който ни предложат.

Качествената лятна риза трябва да отговаря на няколко основни критерия. Тя трябва да е от качествена дишаща материя, да не прилепва по тялото и да има по-„свободен“ дизайн. Това са само някои от правилата, които трябва да спазим за да изберем идеалната лятна риза.

Независимо от предназначението на ризата, в категорията на Ree.bg има колекция, която ще задоволи всяка нужда и то на разумна цена. Все пак, лятото не е загубено ако избираме разумно и с финес.


Мъжка официална риза с дълъг ръкав

Горещите летни дни наближават, а нуждата от носене на официално облекло си остава същата. Ето защо, трябва да сме подготвени подобаващо за случая. Официалните ризи все още са на мода и мъжката официална риза с дълъг ръкав, която се предлага в сайта на Ree определено разчупва със стил. Изключително важен елемент от мъжката лятна риза е материята. Тя трябва да е лека и дишаща, а този артикул предлага точно това. Материята от памучна смес придава едновременно елегантност и незаменимо усещане за удобство. Дали на работа в офиса или на бизнес среща, ризата е комфортна за всички случаи. При нужда от допълнително разхлаждане, дългите ръкави винаги могат да се закопчаят и подгънат, защото ризата има копчета на лактите.


Ежедневна мъжка риза с яка и дълъг ръкав

Някои предпочитат на всяка цена удобството пред официалността. В такъв случай, ежедневната мъжка риза с яка и дълъг ръкав е перфектен избор. Тя е подходяща за всякакви поводи. Ризата е от лека и фина памучна материя, която е допълнена от свободния дизайн на дрехата. Интересното при нея е, че не прилепва по тялото и в същото време описва идеално чертите на фигурата, което е бонус за мъжете с красиво тяло. Ежедневната риза е по такъв начин моделирана, че да може да се носи и при официални поводи – има яка и строго оформени контури. Единственото условие е да се съчетае с подходящ панталон. А ако стане много горещо, ръкавите винаги могат да се закопчеят до лакътя.


Удобна мъжка памучна лятна риза от дишаща материя

И все пак, небрежният стил на обличане винаги е привличал нежния пол. Удобната мъжка лятна риза от дишаща материя е идеалното съчетание между стил и комфорт. Въпреки че едва ли би била подходяща за официални поводи, леката и удобна памучна материя на ризата е прекрасен завършек на един летен ден на почивка. Без да ангажира с излишни детайли, моделът дава точно това, което е нужно. Има няколко цветови варианта – тъмносин, зелен и сив. Това позволява комбиниране с различни цветове дънки, панталони и обувки.  

Leave a Reply