Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Енергоефективност и топление на пелети

05.27.2019 · Posted in Търговия

Статия1:
100% удовлетвореност от избора. Промоционални цени на продукти! Откъде?

Търговска база Мемико предлага всичко за строителството на едно място. Благодарение на нашите партньори, успяхме да се развием в модерна база, която обхваща нуждите на всички клиенти в строителния бизнес. Взаимодействието, което възниква между нас и нашите контрагенти, ни дава възможност да разберем по-добре техните нужди и да им отговорим, да подобрим качествто на нашите продукти и да задвижим иновациите в нашия бизнес. Не на последно място, те ни помагат да изградим по-силни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори – това ни изгради като печеливш партньор за вас.

За солидно строителство предлагаме – мазилки и бои за фасада, топлоизолационни системи, керамични покрития, зидарски и бетонни разтвори, дървен материал и още много стандартни и иновативни продукти и цялостни решения.

Постоянни складови наличности за интериора – лакове, грундове, импрегнанти, щпертплат, осб, санитарен фаянс, гипсокартон, електро материали и много други.

Мемико-Чолаков ЕООД ще Ви консултира технологичните процеси в строителството.Разполагаме и със собствен лекотоварен и тежкотоварен транспорт за доставка за хасково и региона!

Ние непрекъснато следим и внедряваме новите тенденции за ефективно отопление. МемИко е официален дистрибутор на пелети Орфеус за хасково и областта.
Пелетите са от клас А1 и се произвеждат от чиста чамова дървесина без кори и без други примеси. При пелетите от този клас съдържанието на сяра е минимално.Калоричността на дървесните пелети е много висока това е фактор за икономия при отопление с това гориво.

За нас всеки клиент е специален!

Свържете се с нас и ни споделете идеята си, нека заедно я развием и реализираме успешно.

Leave a Reply