Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Директория за статии се завърна!

03.22.2019 · Posted in Новини

Здравейте на всички, първо искам да се извиня, че сайта беше офлайн повече от 4 години и статиите ви със старателно създадените ви линкове бяха офлайн и не наливаха ПР сок в готините ви сайтове.

Но ето, че “Директория за статии” неочаквано се завърна. Йееей!

Накратко, забравих да платя домейна преди 4 години и някои го беше купил… и даже беше качил празен уордпресс на него 🙂
Днес се логнах в name.com да си платя един домейн, който изтича скоро и ми каза, че “direktoriqzastatii.com” е свободен за $9 и си го купих обратно 🙂

Сайта и базата данни със статиите си ги пазя през цялото това време и щом имах домейна обратно, само ъпдейтнах уордпресс и “Директория за статии” вече е онлайн.

Истината е, че преди да загубя домейна, директорията правеше огромно количество трафик от ботове, опити за регистрации и публикации на всякакви езици. Сайта беше смазван от спам и всяка седмица ровех през спама, за да одобря истинските статии. Всеки месец правех основно почистване на сайта като триех хиляди потребители и публикации. Тогава не знаех как да се справя със спама, не знаех как да автоматизирам триенето или да сложа защити. От друга страна, загубих интерес към SEO индустрията и писането на статии, защото карах курс по програмиране и след това започнах работа в ИТ сферата и някъде измежду жонглирането на всичко това + още 5-6 уебсайта изпуснах да платя домейна на директория за статии и ме беше много яд….


Целта ми като създадох “Директория За Статии” беше да оптимизирам ключовата дума в гугъл и доста хора успяха да намерят директорията чрез натурално търсене в гугъл и да публикуват статии, както творчески, така и с СЕО оптимизационна цел.

Днес почистих всички спам постове и коментари и изтрих всички потребители без публикувани постове. След почистването статистиката показва:

141 Потребителя с поне 1 публикуван пост

478 Публикувани статии

Благодаря на всички автори, ако някога сте публикували статия, може да ресетнете паролите си и да имате достъп до сайта. За всички останали, регистрацията е отворена и може да се регистрират нови автори.

Още обмислям точно как да процедирам с директорията, може би трябва да сменя темата или направо да сменя уордпресс с нещо друго.

Пишете в коментарите ако имате идеи или мнения.
Leave a Reply