Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Какви врати се предлагат от Борман Комерс?

Борман Комерс е фирма, която присъства на пазара в България от 2004 година. Тя е дистрибутор на най-големите производители в Европа на интериорни врати, входни и пожароустойчиви врати – Classen, Star Celik Kapi и Porta Doors. Асортимента включва цялата продуктова гама на заводите, между които са и продуктите на Erkado, Solodoor и Евростил. Всички изделия се предлагат с гаранция за качество и са на конкурентни цени.

Изборът на интериорни и входни врати, който Борман Комерс предлага на клиентите си, е много богат. Вратите със специално приложение също са много – противопожарни, за баня и т.н. Във фирмените каталози са включени повече от 500 вида вътрешни врати – фурнировани, с остъклени и плътни крила, от масив, ламинирани, в тъмни и цветни разцветки, с декоративни и изкуствени елементи, двукрили, еднокрили и плъзгащи. Касите могат да бъдат регулируеми или стандартни, а дръжките са включени в общата цена. Те се избират допълнително за по-голямо удобство.

При входните врати също има голямо разнообразие. Във фирмата се предлагат над 80 модела блиндирани и противовзломни врати, които намират приложение както в жилищни кооперации, така и в обществени сгради. Използват се и за хотели, заведения и др. Нивото им на защита е много високо и е според европейските стандарти. Дизайнът е разнообразен и варира в голям диапазон.

В Борман Комерс се предлагат противопожарни врати, които са с марката Valberg. Те са сертифицирани според международното законодателство и са от класовете с по-висока огнеустойчивост – EI 60 и EI 120. Предлагат се с 2 години гаранция и напълно отговарят на нормативните разпоредби в България. Одобрени са за използване на места, където има завишен риск от възникване на пожар, като промишлени помещения, складове със запалими материали и др.

Борман Комерс предлага много мостри на всички видове врати, които се намират в търговските обекти на компанията. Повечето от тях могат да се закупят веднага, защото фирмата държи на склад голямо количество вътрешни врати. Индивидуалните поръчки се изпълняват до 35 работни дни. Осигурява се транспорт и монтаж за град София и региона, при желание на клиента.

Leave a Reply