Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Изберете най-добрите стоматолози професионалисти за вашето дете

10.15.2014 · Posted in Други, Здраве

Заповядайте в дентална клиника „МЗ Дент“, където работят най-добрите експерти по детска стоматология в страната. Клиниките се намират в София и Благоевград и в тях работят изключително върху превенцията на зъбните болести, промоция на здравето на устната кухина и най-модерните разкрасителни процедури чрез системите за имплантиране „Алфа био“ (Израел) и „Страуман“(Швейцария).

Научете повече за полезните и вредните стратегии как вашето дете да получи оптимално здравна култура за зъбите от специалистите на клиниката.

Провеждайки редовни разговори с вашето дете за това какви храни и течности ще направят зъбките му бели и здрави, и кои биха довели до развиване на кариес и намесата на зъболекар. Научете го да не похапва много сладки храни и да не редува горещо и студено като чай и сладолед. Вреден за вашето дете може да се окажат навика да му давате повече мека храна, защото си мислите, че тя е по-щадяща. Изключително полезно е то да дъвче твърди и хрупкави плодове и зеленчуци. Чрез дъвченето се увеличава движението на кръвта и се засилва обмяната на веществата. Обяснете на детето на разбираем език, че чупенето на твърди предмети със зъби обаче, е недопустимо. То би могло да разруши зъбния емайл и зъба ще започне процес на рушене от болестотворните бактерии.

Leave a Reply