Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Крокодилът е новия кашмир!

08.31.2014 · Posted in Други

А Вие знаете ли, че …

В ярки цветове е новата колекция на Геонат – интернет магазин, който предлага германски и италиански дамски стоки естествена кожа, лак и велур. Модните тенденции са минимализъм, лаконичност и еклектика… Брандът предлага избор от елегантни и луксозни малки чанти, малко по-големи от плик, в които да имате опцията да сложите нещо повече от червилото си. Елегантният цвят на моделите на Friis и Picard, подсилен от лек перлен блясък на кожата, отива на деня. Чантата Carbotti Sofia от лакирана телешка кожа е истинско оригами бижу, а семплият модел Carbotti Bugatti Daysi Bordo само подчертава ефектната и в случая възхитителна крокодилска кожа.

Принципът заложен в колекциите на Геонат е идеята за различни комбинации. Те са изчистени и деликатно украсени, защото ролята на аксесоарите е да завършват тоалета, не да го заглушават! Отвъд перфектното съчетание и висококачествената изработка, брандът цени умението за дискретен сблъсък на облекло и чанта от различни стилове. Стилът на бранда е еклектичен с материали и платове, които взаимно се допълват. Противоречието е най-характерното послание на бранда. Това е марка за жени, които са достатъчно самоуверени, да се отличават от останалите, чрез аксесоарите и дрехите си и го правят напълно естествено.

Leave a Reply