Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/intoarch/public_html/direktoriqzastatii.com/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Всичко, което трябва да знаете за халогенните крушки на едно място

Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Всичко, което трябва да знаете за халогенните крушки на едно място

08.31.2014 · Posted in Други

Едно от големите предимства на халогенните крушки е многото варианти, в които се предлагат в търговската мрежа. Потребителите, които не са в състояние да направят голяма инвестиция по това перо от бюджета си, могат да изберат от по-икономичните варианти. Онези, за които цената не е проблем, могат да разгледат предложенията от по-високия клас на халогенните крушки. И в двата варианта халогенните крушки им осигуряват качествената светлина и голяма продължителност на живота.

 

Предимствата на халогенните крушки

Има няколко предимства, които халогенните крушки предоставят на потребителите. Именно те могат да са причината да се изберат за осветлението на дома или на офиса. Като начало трябва да се отбележи, че те са в състояние да произвеждат качествена бяла светлина. Потребителите, които искат мека светлина за спалните си, например, могат да изберат и жълтата гама. Светлината, която произвеждат халогенните крушки, е изключително близка до естествената, което означава, че няма да изморява очите на обитателите на помещението. Тези крушки са с изключително голяма продължителност на живота. Потребителите могат да разчитат те да са в режим на работа повече от 2000 часа. За сравнение, класическите крушки с нажежаема жичка осигуряват работа за 750 часа. Потребителите, които ще използват за пръв път халогенни крушки, не бива да се притесняват за смяната на осветителните тела. Те са разработени в стандартните размери, затова пасват на устройствата, които са използвани до този момент.

 

Халогенните крущки са много добри по отношение на ефективността. Те са с 20% по-ефективни в разпределението на електричеството, в сравнение с крушките с нажежаема жичка. Единственият проблем, който може да се появи с халогенните крушки, е цената им. Те са малко по-скъпи, но се изплащат в дългосрочен план. Производителите имат екипи, които са се посветили на проучвания на материалите, от които могат да се произвежда този вид осветление. В следващите години вероятно ще бъдат открити по-евтини материали, от които могат да се изработват халогенните крушки.

 

Един от бонусите при използването на този вид крушки е, че имат много силна светлина. Причината за това е, че температурата, която захранва волфрамовата жичка, е много по-висока от тази на стандартните предложения.

 

Друго предимство, което може да се посочи за халогените крушки, е че не се налага да се използват нови или специални осветителни тела. Те са разработени така, че да могат да се използват със стандартните предложения на пазара. Потребителите могат да избират и различни цветови температури в зависимост от желанията си.

 

Внимание! Висока температура

Халогенните крушки имат способността да поддържат по-висока температура, заради материалите, от които са изработени. От гледна точка на безопасността не е добре да се използват за настолни или подови лампи. Причината за това е, че те често могат да бъдат бутнати. Високата температура от крушката, може да стане причина за пожар, ако влезе в контакт с нещо силно запалимо. Това означава, че потребителите, които избират този вид осветление, трябва да бъдат по-предпазливи за местата, където ще инсталират крушките.

 

Другият проблем, който може да се посочи в работата с крушките, е цената им. Те са малко по-скъпи от класическото предложение. За сметка на това са много по-ефективни и могат да помогнат на домакинството да спести от разходите за осветление. Освен това, те не отделят вредни азотни изпарения, които да имат негативен ефект над околната среда.

 

Leave a Reply