Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Климатици втора употреба и техните предимства

07.09.2014 · Posted in Бизнес, Търговия

Охладете лятото и затоплете зимата по най-бързия и удобен начин – с климатик. Сега освен това може да го направите и по икономичен за бюджета начин. Как – с рециклиран климатик.
Климатиците втора употреба имат редица предимства, на които ще се спрем в следващите редове. Ако предубежденията се оставят настрана и се фокусираме върху фактите, ще се убедим колко по-изгодно е да се купи климатик втора ръка.
Важно е климатикът, който купуваме да е японско производство. В Страната на изгряващото слънце критериите и стандартите за енергийна ефективност и ниски нива на шум са завишени, което автоматично означава и по-добро качество. Едно обикновено съпоставяне на параметрите на климатик, предназначен за европейския пазар и японски климатик, ще ни убеди в превъзходството на източното производство.
Друго предимство на рециклираните климатици е тяхната по-ниска цена. С покупка на японски климатик втора употреба не само се пести от бюджета, но се сдобиваме и с техника от висок клас.
Притеснението, че рециклираните климатици са със скрити дефекти е неоснователно. Преди да достигнат до потребителя те преминават през редица проверки – на електрическата част, при режим отопление и при режим охлаждане, на допълнителните функции, различни за всеки модел. След като тяхната функционалност е изпитана се преминава към почистване и пълна профилактика. Едва тогава идва моментът те да постъпят в търговката мрежа.
Голямо разнообразие от японски климатици втора употреба може да намерите в Алимар Клима. Фирмата предлага само утвърдени марки производители – Hitachi, Sharp, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu и други. Климатиците са фабрично рециклирани, с отлични технически параметри и от висок клас. Алимар Клима предлага само най-доброто на своите клиенти, защото желае да им осигури ефективни решения.
Покупката на рециклиран климатик е съпроводена с безплатна доставка и 24-месечна гаранция. Това само по себе си говори за качеството на предлаганата техника.
Ако се нуждаете от оглед на място или консултация при избора на точния климатик за Вас, може да разчитате на професионалния екип на Алимар Клима. Те ще Ви дадат компетентни предложения за начини как най-ефективно да осигурите желаната температура във Вашия дом. Фирмата предлага и разнообразни услуги свързани с експлоатацията на климатици – гаранционен и извънгаранционен сервиз, пълна и стандартна профилактика, монтаж, демонтаж и много други.
За да изберете качествен японски климатик втора употреба и той да бъде на разумна цена, посетете физически или онлайн магазин  на фирма Алимар Клима.

Leave a Reply