Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Могат ли чужди граждани да регистрират фирма в България?

05.27.2014 · Posted in Бизнес

Веднага ще ви отговорим на въпроса и ще кажем, че всеки един чужд гражданин на страна ти, който има лична карта или международен паспорт и има навършени 18 години може да започне да развива свой бизнес в България. За целта ще трябва сами да се заемете със събирането на всички необходими документи или пък да се обърнете към услугите на професионалистите от Profirms.bg.

Всичко може да е лесно, но стига вие да го пожелаете. Все пак сигурно ви е ясно, че ако започнете сами да се занимавате с откривате на вашата фирма, тогава ще се наложи да преминете през цялата тази бюрократична процедура, която може да се сравни с истински ад. Имайки предвид факта, че можете да си улесните много нещата, това е напълно неоправдано, затова ви съветваме да се замислите и да не губете времето си и нервите, а да се доверите на услугите на истинските професионалисти, които си разбират от работата.

И така, в заключение ще добавим, че всеки един чужденец в страна ни, които има лични документи и навършени 18 години, може да се занимава с бизнес и да отвори фирма на свое име, като за целта винаги можете да се възползвате от услугите и помощта на професионалистите от http://profirms.bg.

Leave a Reply