Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Боду СОД пое охраната на две мащабни спортни прояви

05.10.2014 · Posted in Бизнес, Услуги

Началото на пролетта бе щедра към любителите на спорта. В столицата се проведоха две значими спортни прояви – Световната купа по естетическа гимнастика и Световното първенство по бокс за младежи. Публиката успя да се наслади както на грация и изящество така и на сила и ловкост. И двете мероприятия преминаха спокойно и безпроблемно благодарение на професионалната охранителна фирма, на която се бяха доверили организаторите. За мащабни събития с голям зрителски интерес е важно да се наеме фирма с изградена пазарна репутация и опит зад гърба си. Ето защо охраната на спортните събития бе поверена на Боду СОД. Служителите на фирмата са специално обучени и знаят как да осигурят ефективно и качествени изпълнение на услугата охрана на мероприятия.
Световната купа по естетическа гимнастика се проведе на 21 и 22 март в зала „Арена Армеец”. В нея взеха участие 47 отбора от 14 страни. Публиката се наслади на невероятни хореографии и аплодира бурно българския женски отбор, който спечели златните медали. За празничното и приповдигнато настроение в залата допринесе и гладкото протичане на състезанието. За него се погрижиха експертите по сигурността от Боду СОД.
Другата мащабна спортна проява бе Световното първенство по бокс за младежи, което се проведе в периода 10-25 април отново в „Арена Армеец”. Участниците бяха млади надежди между 17 и 18-годишна възраст разпределени в категории според телесното тегло. Залогът за боксовите таланти бе голям – квалификация за олимпийските игри в Нанджин през август 2014. Професионалистите на Боду СОД се погрижиха състезанието на протече безпроблемно и така осигуриха спокойна обстановка както за участниците така и за зрителите.
Фирма Боду СОД е лидер в охранителния бранш и като такава държи да предлага на своите клиенти само качествени услуги. Тя непрестанно поддържа високата квалификация на своите служители с разнообразни методики и програми. Боду СОД има дългогодишен опит в охраната на различни културно-масови събития и знае как да предотврати хулигански и престъпни прояви. Приоритетна задача е да се осигури спокойствието както на гражданите присъстващи на мероприятието така и на самите участници. Важно е да изтъкнем, че при изпълнение на своите служебни задължения служителите на Боду СОД зачитат и спазват правата и достойнствата на гражданите.
Боду СОД държи на коректните взаимоотношения с клиента и това да му предложи най-доброто. В тази връзка не е изненадващо, че организаторите на двете мащабни спортни прояви се довериха на услугата охрана на мероприятия, осъществявана от Боду СОД. Професионалните резултати също не закъсняха – спокойно и безпроблемно проведени събития.

Leave a Reply