Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Модните грехове, които жената не трябва да допуска

03.25.2014 · Posted in Мода, Обувки

Който каквото ще да казва модата и стилът са две различни неща и не винаги за съжаление вървят  ръка за ръка. Даже доста често се получава голямо недоразумение между тях и в стремежа си да бъдем хем модерни хем стилни се получава една голяма катастрофа. За това най-добре е да се водим от собствения си стил и да се съобразяваме с пропорциите си. А сега ние ще ви представим  и някои грешки, които трябва да се опитаме да избегнем.

Ботушите са вид обувка, а знаете, че обувките са един от най-важните елементи на добрия външен вид. “Съди човека по обувките му” е известна фраза. Именно за това ви съветваме в избора си на ботуши да бъдете още по-внимателни за качество, размер и цена. Неподходящият размер ботуши може да изкриви красивите ви черти и да подчертае по-некрасивите. Ботушът трябва за залепва на прасеца и да не стърчи и хлопа.

Ботушите, които са с дължина до средата на прасеца – този вид обувки могат да си го носят жени с много слаба фигура. За останалите жени е забранен, защото само ще ги накара да изглеждат по-дебели и ниски.

Бельо с висока талия – ако възнамеряваме да прикрием някоя сланинка може да ни помогне, но ако излизаме на среща и мислим да правим секс, определено не това е бельото, което един мъж иска да види. То е анти секси, не го носете момичета.

Рокля с ластик на талията – проблема при тази рокля е, че изглежда евтино и не е естетичски удържан модел рокля. И колан да сложите ефекта ще е нулев, когато се размести ластика се покаже.

За финал можем да ви кажем да експериментирате съобразявайки се с фигурата си.

 

Leave a Reply