Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

SSD VPS – виртуални сървъри с висока производителност

02.22.2014 · Posted in Туризъм

Навярно повечето от Вас, които се занимават с „интернет бизнес“ знаят какво е хостинг и за какво е предназначен той, но чували ли сте за най-новият тип услуга – SSD VPS? Това е ново поколение VPS хостинг, който се отличава от всички други по редица показатели и ги превъзхожда неколкократно!  Тя е сравнително нова услуга, която все още набира популярност у нас и не е толкова разпространена. Така че, не се учудвайте, ако Вашият „хостинг доставчик“ НЕ предлага такава услуга или не успявате да намерите достатъчно информация в интернет пространството за нея.

За момента единствено експертите от  VPSBG.EU я предлагат на българския паза. Компанията бързо набра скорост и само за една година спечелиха доверието на голям брой български и чуждестранни клиенти. Основната причина за това са иновативните и висококачествени услуги, отличното обслужване и поддръжка, както и изключително достъпните цени, от които може да се възползвате веднага с промо код за 30% намаление по случай първия им рожден ден:

Промо Код: BIRTHDAY

Все пак те са първата фирма в бранша, която предлага SSD VPS хостинг в България, което подсказва за сериозните намерения, иновативност и креативен характер.

Какво представлява SSD VPS хостинг

VPS хостингът представлява един физически сървър, който е разделен на няколко самостоятелни логически сървъра, които разполагат със собствени ресурси.

По този начин може да използвате точно толкова ресурс, отколкото имате нужда. Така няма нужда да заплащате за излишни ресурси, от които практически нямате нужда, както при скъпите наети сървъри, а това Ви позволява да оптимизирате напълно бюджета, с който разполагате.

SSD означава Solid State Drive или казано на прост български език – статично дисково устройство. За незапознатите с  тази технология ще отбележа, че тя се базира на работата на флаш паметите. Статичните дискови устройва стават все по-предпочитан избор за повечето потребители, тъй като, за разлика от твърдите дискове те не разполагат с движещи се части, което автоматично ги прави по-надеждни и трудни за „счупване“. Разбира се, че основната причина, поради която повечето хора прибягват до SSD технологията, e защото са далеч по-бързи от традиционните хард дискове (HDD). Различни тестове показват, че скоростта, с която обработват файловете при SSD дисковете е до 100 пъти по-бърза сравнение с HDD дисковете.

Имам ли нужда от  SSD VPS хостинг

Принципно всяка хостинг услуга ще Ви свърши работа, ако просто искате да си качите сайта някъде и той да се вижда от всички хора по света. Но, ако желаете да разполагате с достатъчно бърз, надежден и високоскоростен хостинг, то заложете на SSD VPS услугата.

Всъщност SSD VPS като управление почти не се различава от традиционния хостинг – разполага с лесна и иновативна система за контрол и управление, чрез която може да качвате абсолютно всичко на сървъра и да го настройвате както пожелаете, което при обикновения хостинг не може да се случи.

Другото положително нещо, което няма как да пропуснем е това, че ъпгрейдът е бърз и лесен и не създава никакви проблеми (като например прекъсване на сървъра за определено време или преинсталация на операционната система).

И не на последно място, за разлика от споделения хостинг при VPS хостинга не губите дори частица от бързината на сайта Ви и не се оказва никакво негативно влияние върху SEO оптимизацията, която му правите. Докато при споделения хостинг се наблюдават сериозни недостатъци в тези насоки, които малко или много пречат на ползотворното развитие на сайта Ви. Едно от тях е, че на сървър имате собствено IP, докато на споделен хостинг го споделяте с хиляди други сайтове, което смъква значително от оптимизацията.

Неслучайно SSD VPS хостинг услугите са широко популярни в свръхразвитите държави като Съединените американски щати и Германия, където предвид огромният трафик скоростта е винаги на първо място. За щастие тези услуги вече са достъпни и на нашия пазар благодарение на иновативността, която показват от VPSBG.EU

Защо трябва да се възползвате от услугите на VPSBG.EU

–              Коректно отношение към всички клиенти, без значение от ценовия план, който са избрали!

–              Всяка една от машините, на която ще се хоства Вашият сайт разполага с гигабитова оптика от 1000 Mbps към БГ Пиъринга, кросово свързване към повече от 30 български интернет доставчици.

–              Сървърните машини работят с последно поколение процесори  Intel Ivy Bridge – Xeon X3-1230v2 и X3-1230v3 3.3GHz – 3.8GHz и RAM памет от 8x4GB (32GB) DDR3 1600MHz Error Correction Code (ECC) за всяка една от тях!

–              Последен модел от най-високият клас SSD дискове специално интегрирани за SSD VPS услугите.

–              Подсигурен мрежов uptime 99.999% и дублирани двойно подсигурени мрежови трасета.

–              Предлага използването на две технологии – OpenVZ и KVM. Гарантиран ресурс и при двете. Операционни системи за OpenVZ: CentOS 6.4, Debian 6.0.7, Debian 7.1.0(бета), Fedora 18, Scientific 6, Slackware 13.37, Suse 12.3, Ubuntu 12.10, Ubuntu 13.04(бета). Докато при KVM технологията може да инсталирате почти всяка ОС. VPSBG.EU гарантират за следните операционни версии под KVM технологията: CentOS 6.4, Debian 7.1.0, ArchLinux Latest, Fedora 18, Gentoo 12, Ubuntu 13.04 Server, FreeBSD 9.1, OpenBSD 53.

–              Постоянна поддръжка и мониторинг! При наличието на дори най-малкият проблем свързан с инфраструктурата и хардуера се взимат моментално необходимите мерки за неговото отстраняване. Следователно – гарантирано качество и производителност!

–              Гарантирана сигурност! VPSBG.EU споделят, че използват само панели с доказана сигурност и защита на Вашите данни!

–              Изключително ниски и достъпни цени! Всеизвестен факт е, че VPS хостинг услугите, които се предлагат от останалите фирми на пазара са по-скъпи от традиционния хостинг. Нещата не стоят така при VPSBG.EU, които предлагат супер изгодни оферти за VPS хостинг и то от последно поколение – SSD VPS. Няма никаква измама! Качеството на услугите е гарантирано и благодарение на модерни инфраструктурни решения се позволява предлагането на VPS  хостинг с високи параметри на достъпни цени!  И като стана дума за пари – VPSBG.EU приемат плащания с разнообразие от начини – чрез ePay.bg, PayPal, Кредитна/Дебитна карта, на касите на EasyPay, Банков превод и дори нашумелите криптовалути – Bitcoin и Litecoin. Също така се издават фактури при желание на клиента и задължително за фирми.

Leave a Reply