Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Околосветско пътешествие – без да излизате от хотела

02.25.2014 · Posted in Туризъм, Хотели

Един от най-новите хотели в Благоевград, разположен на входа на града,  и в непосредствена близост до Югозападният Университет,както и до международният път Е 79 София – Кулата. Разстоянието от хотела  до центъра на града е около  5мин с кола и  приблизително 10мин. пеша.

Хотелът е отличната стартова точка за пътуванията ви до близкит туристически дестинации,като Рила, Боровец, Банско, Мелник и много други.

Хотелът предлага изтънчена елегантност,  много комфорт, неповторимост и стил,който да допадне на всеки вкус.Този хотел в Благоевград предлага едни уникални и неповторими апартаменти.Идеята за тях е уникална  и неповторима сама по себе си – 10-те апартамента са направени с индивидуален дизайн, който ще   отведе  всеки гост на хотела на околосветско пътешествие в 10 различни града и ще даде  частица от всеки  от тях и на вас.Всичките 10 апартамента са елегантно и неповторимо  обзаведени и предлагат климатици, телевизия,хладилник,безжичен интернет. Частен паркинг който  също  е достъпен.

За своите гости, уникалният за Благоевград  хотел  предлага една приятна и много уютна атмосфера  както и отличната храна в клуб-ресторанта.Ако решите да посетите този хотел ще трябва да изберете къде бихте искали да се намирате-в бляскавият и ослепителен Париж,уютната и колоритна Хавана,а може би  одохутвореният и уникален Банкок,друг би заложил на приказният и луксозен Ню Йорк,  за почитателите на релакса е отпускащият и вдъхновяващ Хараре, за тези които обичат простора е елегантният и просторен Сиена,горещият и очарователен Лондон също има своите почитатели,знаменит и великолепен това е апартамента Рим,в близост до него и небесният и вълшебен Абу Даби и не на последно място по уют е стилният и практичен апартамент Бремен.

Всички те  са  неповторимо обзаведени и предлагат  всички удобства от които един човек се нуждае ,те предлагат нещо повече от това,усещането ,че обикаляш света ,без дори да се налага да излезеш от хотела.

Leave a Reply