Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Боду СОД охранява мероприятия на известните личности

02.27.2014 · Posted in Бизнес, Обяви, Услуги

В последните години България стана една от предпочитаните сцени за изява на много известни чуждестранни личности. Популярни певци, групи и спортисти включват страната ни в своите турнета и така позволяват на българската публика да се наслади на техния талант на живо. Родните знаменитости също не отстъпват и организират все по-мащабни и пищни концерти и спектакли. От тези грандиозни събития печели най-вече публиката заради възможността да се докосне до гения на таланта.

Една от опасностите свързана с провеждането на културно-масови мероприятия е нарушаването на реда. И това е логично след като имаме голяма концентрация на хора на едно място за определен период от време. За да се избегнат хулигански и други непристойни прояви, е важно да се осигури надеждна охрана на самото събитие. Тя, от една страна, ще съдейства за спазване на реда и спокойствието, а от друга ще предотврати ескалацията на напрежение и физическата саморазправа. В този ред на мисли важен организационен проблем при всяко масово събитие се оказва правилният избор на охранителна фирма. Когато се избира коя фирма да поеме охраната на дадено събитие, трябва да имаме предвид следните изисквания – да е налице добра пазарна репутация и екип от професионални охранители. Друг важен критерии е и портфолиото на фирмата или кои други масови мероприятия е охранявала тя. Ще дадем пример с фирма Боду СОД – лидерът на пазара в охранителния бранш.

 

Тя има дългогодишен опит в охраната на различни по характер и мащаб културно-масови събития. Многобройните охранявани мероприятия са свидетелство и за високия професионализъм по време на изпълнение на служебните задължения. Екипът на фирма Боду СОД се състои от опитни сътрудници по охрана, преминали специфични обучения. Това позволява да се поддържа високо ниво на професионализъм и компетентност.

При осъществяване на охраната на конкретното събитие сътрудниците по охрана взаимодействат с гражданите. Това им позволява да предотвратят или навременно реагират на хулигански прояви или ескалация на напрежението.
По време на изпълнение на своите задължения служителите на фирма Боду СОД зачитат и спазват правата и достойнствата на гражданите. Това се дължи на изповядваната от фирмата бизнес етика и действия съобразени и подчинени на закона и обществените норми.

Изложените до тук факти говорят красноречиво защо Боду СОД е предпочитаната охранителна фирма от известните личности. Чуждестранни и родни знаменитости като Дженифър Лопез, Енио Мориконе, Лепа Брена, група „Сигнал”, Йордан Йовчев се довериха на компетентните служители на Боду СОД.

 

Със своята фирмена политика, ориентирана към клиента и висококвалифицирани сътрудници по охрана, Боду СОД се е превърнал в предпочитания избор на знаменитостите. Охрана на културно-масови мероприятия поверена в ръцете на фирмата е гаранция за тяхното спокойно и безпроблемно протичане.

Leave a Reply