Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Инструменти Force

10.25.2013 · Posted in Строителство

Инструменти Force – идеалният избор за домашен инструмент

Инструментите на Force се произвеждат от 1984 година. За тези от вас, които не знаят, преводът на думата Force от английски език означава сила. Тази дума много добре символизира мощта на производствените инсталации на тази марка.

Бизнесът на тази компания започва през 1984 като мини производител и износител на професионални инструменти, основно търговия. Тогава фирмата решава, че може би е по-добре сама да започне разработката на своя марка ръчни инструменти. Първоначално компанията се казва Shyang Yun Tools Co, но след като става популярна нейният основател решава, че за да се продават на международните пазари продуктите ѝ, трябва да избере друго име, което звучи международно.

Като цяло фирмата е концентрирана в разработката на ръчни инструменти за домашна употреба, но има и професионален клас. Лично аз бих ви препоръчал за професионални инструменти да се обърнете към изделията на TOPTUL, която разработва висок клас инструменти, но това са си мои лични предпочитания.

FORCE притежават международни сертификати за качество. Продуктите на фирмата са сертифицирани по международния стандарт DIN. Разработените от компанията инструменти са припознавани по цял свят като надеждни решения, идеални за домашните майстори.

За професионална употреба бих ви препоръчал да се обърнете към закалени инструменти като тези на TOPTUL, защото те са правят от други материали, които са устойчиви на огромни натоварвания.

Произвежданите от FORCE Инструменти…

Идват в различни размери и форми. Фирмата произвежда стотици видове инструменти, които продава из цяла Европа, Америка и Азия. Огромният успех на FORCE се дължи на добрия мениджмънт на фирмата и постоянното поддържане на високото качество в заводите и производствените мощности на компанията.

Фирмата притежава и друго сертификати за качество, освен DIN. Тези сертификати са ISO 9002, ISO 9001 и други. Постоянно се подобрява качеството и се вкарват иновативни елементи в производството, които правят инструментите на компанията по-желани, но и по-евтини.

Leave a Reply