Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Нуждаете ли се от идеи за подарък?

09.11.2013 · Posted in Други

Толкова много празници, че даже се и повтарят всяка година! Писнало ли ви е да се стараете да измисляте оригинални идеи за подарък за всеки рожден, имен ден, годишнина, юбилей и всякакви подобни и производни празници? Чувствате ли се изтощени и изчерпани? Спрете лошите чувства докато е време и се насладете на повода, на който сте поканени. Оригиналните идеи за подарък оставете на нас.

В тази статия ще ви представим няколко наши идеи за подарък, така че да бъдете практични и същевременно оригинални. Надяваме се да ви бъдем полезни.

Външен хард диск от еко материали

Ето ви чудесни идеи за подарък – външен хард диск с елегантен и модерен дизайн. Освен това и еко – самото устройство е обвито с бамбук, отгледан от производителя, материалът е пресован на пара и не съдържа вредни химикали и лак. Касетката е направена от 100 % рециклиран алуминии. И накрая най-интересното – инструкциите за употреба са отпечатани върху самата кутия, за да се намали разходът за хартия. Адаптерът е с еко-френдли дизайн, който спестява електроенергия. Не е ли това една от най-прекрасните идеи за подарък и празнични аксесоари? Е, възможно е да се пооръсите малко, тъй като цената варира около 100 лв. Но срещу тази сума ще получите добро качество и 500 GB свободно място.

Затъмняваща се свещ

Тази свещ не е просто обикновено средство да украса, тя може да се регулира и да се настройва така, че да угасва в определен час. Точно това я прави една от най-добрите идеи за подарък. Представете си колко уютно и приятно ще се чувствате ако заспивате на запалена свещ без да се притеснявате, че няма кой да я изгаси. Освен това, свещта е направена от пчелен восък, който определено помага за прочистване на въздуха.

Ако тези идеи за подарък не са ви били достатъчни и искате да се представите по по-оригинален начин може да разгледате богатата гама от предложения в онлайн магазини за подаръци.

Leave a Reply