Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

5-те най-подходящи парфюми за вашата сватба

08.27.2013 · Posted in Други

Най-накрая е дошло време за дългоочаквания сватбен ден, а вие трескаво се ровите из каталозите с парфюми? Искате да изберете перфектния аромат, но не знаете към какво да се насочите?

Нашите предложения могат да ви помогнат, това са петте най-предпочитани маркови парфюми за сватбеното тържество.

  1. Falling in Love Perfume от Philosophy

Този красив аромат е за младите булки  или за тези, които обичат парфюми в малки дози. Уханието, комбинация от зрели къпини и меки цветя, с базови нотки на ванилия и мускус, предизвиква асоциация за безгрижна романтика. Един лек и младежки аромат, който няма да надделее над вашата индивидуалност.

  1. Kenzo Flower Perfume for Women от Kenzo

Ако сте планирали съвременна градска сватба, например в мартини бар, или класически ресторант в центъра, тази линия парфюми следва да ви допълни прекрасно. Kenzo Flower е обновен ориенталски аромат за модерната жена, който притежава топли тонове на ванилия и бял мускус, съчетани с нотки на българска роза, теменужки и касия. Градско цвете, точно като самата теб!

  1. Romance Perfume for Women от Ralph Lauren

Градските момичета ще обикнат този изискан цветен аромат. Свежа роза, лилия, джинджифил, невен, виолет, дъбов мъх и мускус се съчетават в  класическа и много женствена композиция на маркови парфюми. Тихо и грациозно ухание на практика, прекрасно за сватбения ден.

  1. J’Adore Perfume for Women от Dior

Жените са влюбват в марковите парфюми  J’Adore, тъй като линията стартира в началото на 1990. Това е един класически, плодов и цветен  аромат, с буйни нотки на орхидея и виолет, със сладостта на портокал, ванилия и касис. Придава младо, закачливо и женствено настроение, с лек намек на мистерия за възрастни. Игрив избор за вашия сватбен ден.

  1. Rose for Women от Paul Smith

Розите са цветята на любовта, а женственото им ухание е прекрасно за вашата сватба. Paul Smith Rose е аромат, създаден като любовна поема за жената. Линията парфюми  улавя същността на това романтично цвете в лек и модерен състав. Роза, виолет и магнолия се смесват със свеж и флиртуващ аромат на кедър и мускус.

Leave a Reply