Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Фотоволтаици и фотоволтаични системи. Защо да изберете Крейн ООД?

08.21.2013 · Posted in Автомобили, Други

Едва ли не сте усетили, че през последните години токът непрекъснато поскъпва и сметките стават все по-големи. Навярно ви е трудно да ги плащате и търсите някаква алтернатива.

Ако искате да спестите средства и същевременно да осигурите необходимата енергия за жилището си, тогава фотоволтаиците или фотоволтаичните системи са за вас.

На какъв принцип работят и каква полза можете да имате от тях?

Какво всъщност вършат тези соларни уреди, че са толкова полезни?

Слънцето е източник на топлина и светлина, то ни осигурява необходимите условия за живот. Всяко същество на Земята, живее благодарение на Слънцето. Енергията, която то ни дава не се използваше ефективно и щеше да е много жалко, ако нямаше начин да я уловим и да я накараме да ни служи.

Тук идват на помощ фотоволтаиците на Крейн ООД, чиято работа е именно да уловят слънчевата енергия и да я преобразуват в електрическа. Така можем да се възползваме от нея.

Какво всъщност печелим от всичко това?

В зависимост от нашите нужди и възможности, ние можем да монтираме в жилището си цели фотоволтаични централи или отделни фотоволтаични модули. Ако не искаме да се отказваме от електропреносното си дружество, но желаем да намалим сметката си за ток, тогава фотоволтаичните модули ще ни помогнат. С тях имаме възможност да се отопляваме през месеците, когато температурите не са много ниски и да затопляме вода. Имаме възможност и да захранваме някои от електроуредите в дома ни.

Ако искате изцяло да се откъснете от електропреносимите дружества, тогава за вас най-доброто решение са фотоволтаичните системи на Крейн ООД.

Каква е разликата между фотоволтаичните модули и соларните системи?

И двата вида изпълняват една и съща роля – улавят енергията на слънцето и я превръщат в електричество. Разликата е в това, че соларните системи могат да захранят едно цяло домакинство, както и да остане излишна енергия, която може да се продава на електроразпределителните дружества за повече информация crane-bg.com.

Има два вида фотоволтаични системи – отворени и автономни (затворени). При отворените електроенергията се изразходва в жилището, а останалата се продава. Те са свързани с електропреносната мрежа.

Затворените не са свързани и тяхната енергия се използва изцяло от домакинството.

Leave a Reply