Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Продуктово разнообразие – сифони за баня

08.27.2013 · Posted in Други

Търговските вериги в България предлагат огромно разнообразие от сифони за баня. Можете да откриете всякакви видове сифони в зависимост от Вашето помещение -подови лентови сифони, линейни сифони, сифони за вана или сифони за писоар. Всяка една баня може да добие многократно по-елегантен вид с качествени и красиви линейни сифони.

Съществуват много български производители, които специализират част от своята дейност в производството на сифони за баня. Много онлайн магазини, обаче, предоставят достъп до вносни продукти от чуждестранни фирми. Въпросът е да изберете най-подходящия продукт за вашата архитектура.

Ако изберете подови лентови сифони за баня…

Подовите лентови сифони за баня са подходящи за оформяне на душовото пространство. Можете да срещнете лентовия сифон и с други наименования от рода на шаудрен или на английски – shower drain. В търговската мрежа и магазини за баня се предлага богат асортимент от решетки, изборът за който е важен за вашия цялостен и завършен дизайн. Съществуват решетки за сифони на квадратчета, на кръгове, на вълнички, с фигурки и много други. Имате възможност да изберете както размера, така и цвета на Вашите сифони за баня.

Хубаво е материалът на душ каналите да е от неръждаема стомана, с вграден наклон и подвижен воден затвор, достъпен за почистване.

Има ли други варианти?

Смята се, че пространството около душа функционира прекрасно ако бъде оформено с линейни сифони за баня. Това е едно практично решение, което улеснява максимално поддръжката и позволява монтирането на кабина за душ или параван директно на пода.

Помнете!

При ремонт в банята, лепенето на плочки трябва да се съобрази със сифоните. Наклонът трябва да се подведе в четири посоки, така че още при монтажа на сифони за баня трябва да се вземе предвид разположението на фугите, така че в последствие те да съвпадат максимално.

Съчетайте артикулите правилно

За да получите един завършен и стилен вид на Вашата баня съобразете общата тоналност и разцветка на артикулите за баня.

Leave a Reply