Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/intoarch/public_html/direktoriqzastatii.com/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Защо ни е нужен уеб сайт?

Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Защо ни е нужен уеб сайт?

08.21.2013 · Posted in Уеб дизайн

В днешно време присъствието на фирмата в уеб пространството оказва голямо влияние върху нейното развитие. Създаването на уеб сайт допринася за увеличаване на продажбите, разрастването на фирмата, както привличането на нови клиенти. Чрез него създавате виртуален магазин/шоурум, който дава полезна информация и продава предлаганите от Вас стоки и услуги.

Ползите, които уеб сайта ни предлага са много. На първо място уеб сайтът е относително ниска инвестиция с голяма възвращаемост или иначе казано с малко средства може да постигнете голямо увеличение на продажбите си. В зависимост от това какви функции искате да изпълнява неговата цена варира, като хубавото е, че всяка фирма може сама да определи бюджета си, с чиито рамки да бъде съобразена изработката му. Дизайнът на уеб сайта трябва да бъде атрактивен за потребителите – той до голяма степен определя и посещаемостта – ако дизайнът е направен добре (красив и интересен) той ще привлича все повече потребители, съответно ако в дизайна не са вложени съответните креативност и усилия, той може да отблъсне потребителите. Фирма Web Motion работи с известните системи за управление на съдържанието (WordPress, Drupal, Magento), които предлагат гъвкави решения както по отношение на визията на сайта, така и по отношение на неговата функционалност: http://webmotion.bg/uslugi/

Полезността на уеб сайта е от голямо значение за потребителите и  интернет търсачките. Ако в него се съдържа ценна за клиентите информация, вероятността те да се върнат и да направят повторна покупка се увеличава. От друга страна интернет търсачките отчитат полезността на Вашият уеб сайт и в зависимост от определени критерии го изкачват или свалят от позиции, при търсенето на ключови думи свързани директно с бизнеса Ви. Ето защо използването на определени услуги, като SEO оптимизацията, дава възможност на сайта да се изкачи до топ позиции и да увеличи интернет присъствието си. Услугата “SEO оптимизация” трябва да се прави регулярно и в никакъв случай да не се пренебрегва нейната ефективност. Обикновено резултатът става ясен и видим чак 2 до 3 месеца след извършване на услугата. Освен изработка на уеб сайт и SEO оптимизация, друга подходяща услуга  е интернет рекламата – бърз и ефективен начин за достигане до силно таргетирана група клиенти, която се интересува от Вашите стоки и услуги.

Leave a Reply