Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Няколко причини за реклама с флаери

07.08.2013 · Posted in Услуги

Има доста причини да изберете флаери за реклама на фирмата си, тъй като листовките са един от най-лесните начини да стигнете до обществото. За разлика от телевизията и радиото, където може да смените  канала, тук контактувате директно с човека подавайки му флаер с вашето лого.

Цветните флаери с много картинки и информация най-често успяват да зарибят клиентите и те мигом посещават вашия търговски обект бил той магазин, частна клиника, автомивка или нещо друго. Самата подредба на съдържанието и атрактивния вид на листовките провокират притежателя им да обърне внимание на предложенията ви. А ето и останалите причини да направите реклама с флаери:

–          Флаерите не са скъпи и са лесни за разнасяне, поставяне в пощенски кутия, лепене и други начини на разпространение.

–          За разлика от рекламите по телевизията и радиото, цената на листовките е десетки пъти по-ниска. Освен това не се обвързвате с каквито и да е договори и ограничения.

–          Имате богат избор от дизайн на флаери и начин да впечатлите крайния клиент.

–          Можете да поръчате вашите рекламни листовки и по интернет. Всичко, което трябва да направите е да дадете съдържанието и името на вашата фирма.

Къде да намерите фирма за флаери?

Ние от фирма G-Print се занимаваме с изработка на флаери вече много години наред и можем да ви обещаем страхотен краен продукт срещу ниски цени. Това лято сме пуснали и специални промоции за клиентите. Разчитайте на безплатна доставка, любезно обслужване и високо качество на работа.

Обобщение

До този момент създадохме над двеста хиляди флаера за известни банки, молове, увеселителни заведения, магазини и други. Можем да се похвалим, че при всичките ни поръчки към актуалната дата успяхме да се поздравим с успех. Ще се радваме, ако бъдем полезни и на вас, но това ще го установим когато и ако потърсите нашите услуги.

Leave a Reply