Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Кой хотел в София да избера?

07.08.2013 · Posted in Хотели

Ако за път ще посещаваш столицата и няма роднини или приятели при които да отседнеш, то няма как – ще се стигне до хотел. Но кой хотел в София да избереш?

Както знаеш от сайтовете за групово пазаруване все ще изскочи нещо изгодно, но не всички хубави оферти са там. Има хотели, като тризвездния хотел Арис София, които обявяват промоционални оферти единствено в уеб сайтовете си.

Потърси добре в интернет преди да резервираш, защото има и по-изгодни оферти от тези в сайтовете за групово пазаруване. След като набележиш три, четири, пет близки до цената на нощувка хотела виж какво е включено в цената.

Все още има хотели, които в обявената цена за нощувка не включват нищо друго и такива, които за обявената цена за нощувка ще ти предложат безплатна закуска, а дори и вечеря. Винаги е хубаво да се чете дребния шрифт, независимо, че е доста досадно!

Локацията на хотел в София също е от съществено значение, особено ако ще посещаваш столицата без автомобил. Хубаво е хотелът да е разположен близо поне до 2 спирки на градския транспорт, близо до него да минават маршрутки, а най-добре е и ако в близост има поне една станция на метрото.

Избирай внимателно, за да направиш най-добрия избор! Лятото добро ли е за хотелите в София?

Leave a Reply