Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Избор на ботуши според краката ни

07.23.2013 · Posted in Мода, Обувки

Много от нас жените, често се питат, кой модел дамски ботуши е най-подходящ за нас. Но много от модните специалисти са на мнение, че добрият външен женски вид и различна визия се дължи точно на добрият избор ботушите. Ако се затруднявате, при добрия избор за вас, най-добре е преди да тръгнете да пазарувате да имате в предвид това че всеки крак си има специфични особености, които са дължината на ходилото, широчината на прасеца, височината на свода и обиколката при глезена.

След като вече сме ориентирани какъв тип е нашият крак, трябва да знаем и какви са дамските ботуши които се предлагат по магазините, за да можем лесно да уцелим точните за нашия крак. Това са и основните видове модели, предлагащи се по магазините:

Ботуши с висок ток – подходящи са най-вече за млади и стройни девойки с тънки глезени и прасци. Изберете този тип, ако сте ниска и слаба, и знайте че този ботуш ще издължи краката ви и ще изглеждате доста високи. Предлагането е доста богато, така че не бихте били затруднени относно цвета и материалите им.

Ботуши с връзки и цип – този тип дамски зимни обувки е предназначен за жените с проблемните прасци и разширените вени. Те трудно се сдобиват с такива, защото в последните години са кът на пазара, въпреки огромното им желание. Също така държим да подчертаем, че връзките им еднократно се коригират и се оформят според женския прасец, и после се използва само вътрешния цип, което в частност улеснява жените значително.

Ботуши на нисък ток или равно ходило – те са от типа зимни дамски обувки обожавани от евите, защото са с добра устойчивост и сцепление, а и в тях крака се чувства доста стабилен. Подходящи са както за всеки ден, така и за екскурзии, разходки, било то и за ходене до близката бакалия.

Ботушите с платформите са в мечтите и сънищата на всяка жена – това е това, защото те са един такъв вид зимни обувки за жени, които не позволяват прякото съпрекосновение на краката с асфалта или по-точно леда или снега. Доброто е, че съществуват модели както за дамите с тънки и стройни крака, така и за момичетата с широки прасци, които могат да намерят за себе си с връзки такива.

Кога е настъпил момента, да си купим нови ботуши? Нашето мнение и сърдечна препоръка е добре да прегледате обувното си шкафче още преди да е настъпила зимата, и да прецените в кой от вашите чифтове има още носене, и в кай не! Никога не чакайте последния момент да купите нови ботуши, защото вече старите ви вече са износени и негодни  за употреба. Винаги имайте под ръка, и знайте че ако ги редувате честичко, ботушите ще ви служат доста по дълго време!

Материала е предоставен от магазина за обувки Topobuvki : www.topobuvki.com с цел лесен и бърз подбор без излишно губене на време.

 

 

Leave a Reply