Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Научи английски за 25 дни

06.26.2013 · Posted in Образование

Английският език е важен важен за вашето професионално развитие и поради тази причини, трябва да бъде научен от квалифицирана школа с добро име в България. Точно в този момент ние ви предлагаме услугите на Алегро Виваче, която в рамките на 25 дни ще ви научи да говорите и пишете, на един от най-разпространените езици в Европа и останалата част от света.

С помощта на сугестопедията вие ще получите максимално добри познания по английски още след първата седмица на програмата. До този момент от нас има само доволни клиенти, които за учебни часа научиха толкова, колкото някои не успяват за цял живот в училището.

Нашият курс е нестандартен, прилагаме психологически подходи за трениране на ума, чрез които вие бързо приемате правилата и формите на английски език. Правим групови сеанси, в които общуваме и се учим един от друг. Целта ни е да овладеете както устен, така и писмен английски на добро ниво.

Работи се по специално изработен учебник за сугестопедията и се прилагат технически методи облекчаващи работата на курсистите. Работи се четири часа дневно и изключително по правилата за сугестопедия.

Водещите на курсовете имат висока степен на образование, повечето от тях са педагози, а име и не малко хора от сферата на психологията. Всички те говорят по няколко езика и са доказано добри преподаватели както в България, така и на други места в Европа.

В сайта на Алегро Виваче може да направите регистрация и да се запишете за нашите програми.  Ако изпитвате какви да е затруднения с учебния материал, уеб страницата ни или нещо друго може да позвъните на нашите телефони за връзка дадени в интернет.

Обобщение

Гарантираме на учениците си, че с нас те ще научат английски език по-лесно и бързо. Апелираме към сериозно отношение в обучението и успехите няма да закъснеят. Очакваме вашите записвания и ви пожелаваме високи постижения.

Leave a Reply