Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Необходима ли ви е машина за броене на банкноти?

05.16.2013 · Posted in финанси

Може би си мислите, че нямате нужда от машина за броене на банкноти на този етап. Считате, че служителите ви ще могат да се справят сами с тази задача и не ви се дават излишни ( според вас) пари за банкнотоброячна машина. И ще сгрешите. Не го казваме, защото имаме нещо против вас или вашия бизнес, напротив, искаме да ви помогнем.

Да поговорим за това нужна ли е наистина една качествена машина за броене на банкноти.

Ако трябва да бъдем напълно откровени ще кажем, че единствено оборудвани с такава машина можете да сте спокойни, че:

• няма да губите време;

• няма да се ядосвате;

• банкнотите ви ще бъдат преброени без грешка;

• фалшива банкнота няма как да попадне в касата ви.

Да, вярно е, че трябва да инвестирате известна сума в покупката на такава машина, но тази инвестиция си струва, повярвайте.

Ако трябва вие или вашите служители трябва всеки ден да броите банкнотите, които са постъпили през деня с касата ви, то това е не само много досадно, но и пълна загуба на време, което можете оползотворите по хиляди други начини.

Ако трябва вие или служителите ви да броите банкнотите на ръка, почти на 90% е сигурно, че ще има грешки при броенето било поради разсеяност, било поради това, че в купа банкноти има слепени.

Напълно сигурно е и ако броите на ръка, ако има не дай боже фалшиви банкноти да не ги откриете, тъй като днес фалшификатите са толкова добри, че само на „пипане” и на „око” няма как да ги откриете.

С покупката на машина за броене на банкноти всички тези неприятности ще изчезнат. Броячните машини, които се предлагат на пазара са модерни, надеждни и бързи. С тях броенето на банкноти е удоволствие, тъй като това, което трябва да направите е просто да поставите банкнотите в тях и да й зададете режима на работа. Ако сред банкнотите има слепени, скъсани или фалшиви, ако има банкноти, които не отговарят на номинала, ако има банкноти, които са с различна дебелина и размери — банкнотоброячната машина ще ги открие.

Освен това използвайки такава машина, вие няма да губите от работното време и служителите ви могат да го уплътнят докрай, вместо да броят пари на ръка.

Ако влезете във виртуалното пространство и потърсите фирми, които предлагат банкнотоброячни и монетоброячни машини ще се изненадате колко са много. Всички те могат да ви предложат голямо разнообразие от модели, капацитет и цени на броячните машини, но ако държите на качеството и на добрата цена, нашият съвет е да разгледате страницата на фирма Анмар ООД.

Компанията е от години на пазара и може да ви предложи качествени, надеждни и сигурни машини за броене на банкноти на добри цени. Ще откриете както професионални броячни машини, така и преносими машини за банкноти. Всички машини, които предлага фирма Анмар ООД са придружени със сертификат за качество СЕ, както и със задължителната гаранция.

Оставяме на вас да решите имате ли нужда от броячни машини или не, като се надяваме, че сме ви помогнали да стигнете до правилното за вас решение.

Leave a Reply