Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

регистрация на фирма

04.11.2013 · Posted in Бизнес, Други, Услуги

Въпреки че всяка фирма е различна сама по себе си т.е. с различна дейност, различен маркетинг подход, различни клиенти, различни начини на управление, различна стратегия за изграждането на човешките ресурси всички компании имат нещо общо, а това е самата регистрация на фирма според процедурите определени в закона и подзаконовите нормативни актове.

Всеки клиент иска да работи с документи и фактури и вече всички избягват работата с такива субекти, т.е процедурата по регистрация на фирма ни осигурява стабилност на дейността. Голяма част от нас не са запознати с тази административна процедура по отношение на регистрация на фирма, а и голама част от нас просто ненавиждат бюрокрацията и бюрократичните процедури.

Затова много от нас се обърщат към специализирани компании за регистрация на дружество, като ЕМПРЕСИ ЕООД и позват тяхните професионални услуги.

Сега с необхоимият капитал от само 2 лева за регистрация на дружество, се дава хубава възможност много младежи да започнат собствен бизнес и да развиват дейност в рамките на закона. Такива са всички дейности от областта на ИТ индустрията и различни други дизайнърски и креативни дейности.

Специализираните фирми като ЕМПРЕСИ ЕООД и тяхните специалисти предлагат много полезна услуга на тази млади предприемачи, които имат много идеи но не са толкова запознати и не са на ясно с администратичните процедури.

 

Leave a Reply