Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

почивка на остров Бали

04.06.2013 · Posted in Туризъм

Остров Бали

Там всичко е близо до природата , интересното е, че къщите не трябва да са по – високи от височината на една кокосова палма. На абсолютно целият остров , всички сгради са най – много до три етажа, това може да ви направи впечатление при почивка бали това лято или когато решите. Освен едно малко изключение , там има само  една  14 етажна сграда, при това е хотел. Всички останали сгради са построени  на голяма дължина, и отворени, за да става има по силно течение, с цел избягване на  влажността и горещината почивка бали  ще се убедите сами.

Нещо, което трябва да опитате са тези състезания с хвърчила, които  са традиционен спорт на местните хора и няма абсолютно никакво значение от какво са изработени , дали от дърво, пластмаса или стари дрехи, хартия, или са купени от някакви  магазин , дори може при почивка бали да си направите саморъчно сглобени. Важното е да могат да хвърчат на високо и да са красиви разбира се. Това е единственото място по  света, където само с вдигане на очи нагорене зависимо по кое  време на деня ще видим хвърчила. Бали, много е трудно да опишеш този остров, все едно  да се опише картина  от велик художник .

Leave a Reply