Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Опознай Дубай с факти

Опознай Дубай с факти

За официалният език в Дубай се счита  арабският, но можете да се разберете при екскурзия дубайс жителите му и на всенародният английски. Дубай е главно мюсюлманска страна и всеки посетител е длъжен  да спазва и  съответните ислямски закони, които са приели. Знайте, че извънбрачните връзки, също така и целуването на обществени места са незаконни и напълно забранени. Планувайки екскурзия дубай за меден месец, то само вашата стая ще ви е на разположение.
Дубай, в сравнение с повечето арабски страни, е по – либерален що се отнася до облеклото. Спокойно можете да се печете и по бански костюм на плажът без да имате проблеми , но само не и по монокини. В Дубай, жените се обличат в черни роби като и покриват главата си,при екскурзия дубай , тоест за  чужденките това не е закон, но пък от уважение към местните,е добре да  избягвате да  слагате много къса пола или някакво дълбоко деколте.
Един от най-добрият начин да се придвижвате в Дубай е като си  наемете кола, защото там , такситата са доста по –  скъпи. Може да се   използва  и транспорта на хотела, който сте избрали за вашата почивка. Там  както в частните, така и в държавните болници,  са достъпни и за чужденците, друг плюс е това, че повечето  от хотелите разполагат и със  собствен медицински персонал.

Leave a Reply