Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Избор на вид дограма

04.28.2013 · Posted in Строителство, Туризъм

Избор на вид дограма

Трябва да правите разлика сpvc дограма, която има по-нисък коефициент на топлопроводимост, като по този начин се задържа по-успешно топлината в самото помещение, където сме я поставили. Нейната изработка се  монтира лесно, това се дължи на самият материал.Хубавото особено за домакините е, че  изисква минимална поддръжка , няма нуждае да се  боядисва, или пък да се третиране със по – специални препарати, а само едно  измиване с по – мека кърпа и вид сапун. Друга подробност е, че pvc дограма кондензира влагата малко по-трудно от алуминия. Точно тази дограма позволява и поставянето на някакъв обков , който да е с многоточково затваряне и на достъпна цена. Освен противовзломен ефект, който има обкова, той дава възможност и  за по-прецизно настройване на пантите и самото предотвратяване на ефект, от който да усещаме леко подухване от там.

 

Самият алуминии  е лек метал,който е  неподатлив на големите температурни амплитуди, тоест неговата структура  не се променя с течение на времето. Хубавото е, че алуминият не променя своят външен  вид в течение на годините. Също така не се и  нуждае от по –  специална поддръжка. С алуминиевата дограма ще имате по – практически неограничен избор от богата палитра цветове. Които ще напаснете на вътрешният интериор.

Leave a Reply