Директория за статии – публикувайте статии с линкове безплатно. Директория за статии – Станете автор – публикувайте промоционални или творчески статии.

Стани звезда

Почти всеки иска да стане звезда.

Да бъде под светлината на прожекторите и да бъде видян от хиляди, дори милиони хора.

Но не е толкова просто за един обикновен човек да бъде звезда. Пътят до сцената е дълъг и труден, и няма никаква гаранция, дори и да бъдат вложени неимоверни усилия, че успехът ще дойде. Има многобройни пречки, стечение на обстоятелства и в крайна сметка често се оказва че ставането на звезда се свежда просто до късмет. Има многобройни примери как най-големите холивудски звезди просто са имали късмет.

Разбира се, ако няма някакви качества, умения, дори човек да има късмет, то успеха може да бъде съвсем мимолетен.

Има един пряк път към сцената, който заобикаля обичайните стъпки на една бъдеща звезда. Не е необходимо образование, дълги репетиции за да получите шанс за изява.

Става дума за професията на статиста. Всяка една по-голяма продукция има нужда от по-масово присъствие. Това може да са филми, шоупрограми, телевизионнни игри, реклами.

Ежедневно има продукции, където участват десетки статисти.

Това са големи холивудски продукции, за които всеки месец в София пристигат холивудски звезди. Също така различните реалити шоута по телевизиите стават все повече. Телевизионните реклами също се снимат ежедневно и в много от тях са необходими десетки статисти.

Естествено и при статистите има кастинги, но тук изискванията са минимални, и най-често са важни не уменията, ами външния вид на участниците.

И рук идва големия шанс. Статистите с умения, с различни дарби могат да попаднат в полезрението на режисьорите и да получат малки роли в следваяи продукции. И така постепенно тези роли могат да станат по-големи.

Какви са първите стъпки към голямата сцена. Това е кандидатирането за статист. В днешното информационно общество това може да бъде направено и онлайн един от сайтовете, където може да бъде направена регистрация е http://www.castingstar.info.

Както се казва, за да удариш джакпота трябва поне да си пуснеш тото. В случая това е регистрацията в Кастинг Стар. Ако мечтаете за звездната сцена направете го час по-скоро.

Leave a Reply